co zrobic gdy kod do windows 10 edition beta zostal zrealizowany

Discus and support co zrobic gdy kod do windows 10 edition beta zostal zrealizowany in XBoX Games and Apps to solve the problem; chciałem zrealizować kod do windows 10 edition beta z mojej wcześniej zakupionego minecraft java. ale okazało się że kod został zrealizowany a... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Kinowskyy, Dec 9, 2017.

1. Kinowskyy
    Kinowskyy Guest

chciałem zrealizować kod do windows 10 edition beta z mojej wcześniej zakupionego minecraft java. ale okazało się że kod został zrealizowany a chciałbym skorzystać z tej gry :/

:)

Kinowskyy, Dec 9, 2017
  2. Ryuk Siegel
    Ryuk Siegel Guest
    Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

Witam.

Mam nastepujacy problem. Ostatnio zakupilem gre DC3 i z tylu jest napisane ze mozna importowac utwory z poprzednich czesci.

Dance Central 2 mam jako karte zdrapke i cala zawartosc pobrana jest na dysk.

Postepujac zgodnie z instrukcja obslugi w celu importu utworow do DC3.

Gdy wchodze w opcje import DC2 prosi mnie o wybranie formy platnosci.

przy zmianie formy wybieram nawet zrealizuj kod i podaje ten ktory mam na zdrapce do DC2 a informacja jest jedna ze kod juz zrealizowano.

gdy chce wybrac import DC1 oczywiscie nie mam gry tam odrazu jestem proszony o podanie kodu czego wlasnie nie mam przy imporcie DC2.

Jestem zalogowany i mam usluge Xbox Live Gold.

moje pytanie brzmi.

w czym tkwi problem ze nie moge importowac utworow?

oraz jak zrobic by moc je zaimportowac?

Ryuk Siegel, Dec 9, 2017
  3. Minecraft Windows 10

Hey there, SnappyBark0! Minecraft: Windows 10 Edition Beta is only available free for users that had the original Minecraft: PC (or Mac) Edition. If you only have the Minecraft: 360 Edition, you will not be able to get the Windows 10 Beta version for free.

For more information, check out our
    Minecraft: Windows 10 Edition Beta FAQ
    ! Please let us know if you have any further questions. co zrobic gdy kod do windows 10 edition beta zostal zrealizowany :)

Misses Quinzel, Dec 9, 2017
  4. CrazY1985
    CrazY1985 Guest

Please write your question in English so more people can help you here.

CrazY1985, Dec 9, 2017
  5. Frizio I iB
    Frizio I iB Guest
    Hello co zrobic gdy kod do windows 10 edition beta zostal zrealizowany :)

Please next time write your question in English so more people could help you co zrobic gdy kod do windows 10 edition beta zostal zrealizowany ;)

Thanks

Bye

Frizio I iB, Dec 10, 2017
  6. Kinowskyy
    Kinowskyy Guest
    I wanted to implement the windows 10 edition beta code from my previously purchased minecraft java. but it turned out that the code was implemented and I would like to use this game: /

Kinowskyy, Nov 2, 2018
  7. CrazY1985 Win User

Please write your question in English so more people can help you here.
  8. Kinowskyy Win User

I wanted to implement the windows 10 edition beta code from my previously purchased minecraft java. but it turned out that the code was implemented and I would like to use this game: /
  9. Frizio I iB Win User

Hello :)

Please next time write your question in English so more people could help you ;)

Thanks

Bye
  10. XBF - Staniel Win User

Ten kod zostal juz zrealizowany.

[Associate używa aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]

Pozdrowienia Wwwiktor121

Nie obsługujemy kodów dystrybuowanych z witryn stron trzecich. Polecam skontaktowanie się z ich obsługą klienta lub wsparciem, aby zobaczyć, co mogą zrobić.

Możesz sprawdzić nasz artykuł na temat rozwiązywania problemów z kodem tutaj , ale większość kroków nie jest omówiona w witrynach internetowych innych firm .

Mam nadzieję, że to pomoże i szczęśliwa gra!

[Daj nam znać, jeśli to odpowiedziało na twoje pytanie, naciskając "Tak" poniżej]

[Associate uses a translator application, please note that grammatical errors or incorrect syntax may occur]

Greetings Wwwiktor121

We do not support codes being distributed from third party sites. I would recommend reaching out to their customer service or support to see what they might be able to do.

You can check our article on how to trouble shoot code issues here but most of the steps are not covered under third party websites.

Hope this helps and happy gaming!

[Let us know if this answered your question by pressing "Yes" below]
  11. PrzemysławBrzezicki Win User

Blokada rodzicielska [Parental Lock]

Nie mam takiego pod tematu zeby usunac kod dostepu. Czy mozesz zrobic to ty?

Translation: [I do Not have such a topic in order to remove the code access. Can you do it? ]
Thema:

Loading...
  1. co zrobic gdy kod do windows 10 edition beta zostal zrealizowany - Similar Threads - zrobic gdy kod

2. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  3. zakupiony kod dostępu do gry minecraft

in XBoX on Windows
    zakupiony kod dostępu do gry minecraft: Dzień dobry, zrealizowałam zakupiony kod dostępu do wersji Minecraft Windows 10. Natomiast teraz nie można ściągnąć instalatora, po zalogowaniu wyświetla, że już kod wykorzystany. Jak dostać...
  4. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  5. Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...

in XBoX Games and Apps
    Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Kupiłem Xbox Game pass po zainstalowaniu gry ciągle wyskakuje ten komunikat, nie pomogło ponowne zainstalowanie nawet utworzyłem nowe konto na którym również zakupiłem game passa i wciąż ten sam...
  6. Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası

in XBoX Games and Apps
    Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası: Xbox Game Pass Pc Hesabı aldım bilgisayarımda 250 gb ssd ve 8 tb hdd bulunmakta ben yani bir C diski birde F diski bulunmakta oyunlarımı C diski yerine F diskine yüklemek istiyorum ancak buna izin...
  7. microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.

in XBoX on Windows
    microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.: [mod removed-personal information Bu talebi iptal etmek istiyorum sonra benden diğer mailimi istiyor giriyorum kod göndereceğiz diyor ama hiçbir kod gelmiyor bunu iptal etmek istememin bir...
  8. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  9. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  10. Command and conquer 3 GDI Sarjevo level Hard\Gold killing Avatar not Advancing

in XBoX Games and Apps
    Command and conquer 3 GDI Sarjevo level Hard\Gold killing Avatar not Advancing: Objective - Destroy an Avatar with The Commando Will not register or advance to show it is done (xbox 1x backward compatible game) a9325b53-aa09-429c-ad02-decb1e73f508