co jesli mam juz kupionego minecrafta, a chce go polaczyc z kontem xbox? (java edition)

Discus and support co jesli mam juz kupionego minecrafta, a chce go polaczyc z kontem xbox? (java edition) in XBoX Games and Apps to solve the problem; [Title translation-what if I have already purchased minecraft and wants to connect it to your xbox account? (java edition)] witam, moim zmartwieniem... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by okurwa-, Jun 19, 2020.

1. okurwa-
    okurwa- Guest

co jesli mam juz kupionego minecrafta, a chce go polaczyc z kontem xbox? (java edition)

[Title translation-what if I have already purchased minecraft and wants to connect it to your xbox account? (java edition)]

witam,

moim zmartwieniem jest to, iz nie moge polaczyc minecrafta java edition z kontem xbox, gdyz chcialabym miec mozliwosc grania z uzytkownikami minecrafta PE. czy jest to mozliwe, a jesli tak to jak tego dokonac?

[Translation-Hello

my worry is that I can't connect minecraft java edition to an xbox account, because I would like to have the ability to play with minecraft PE users. is it possible, and if so how to do it?]

:)

okurwa-, Jun 19, 2020
  2. Orxyx Win User

Hello, I hope you are able to translate this message and I'm sorry for not attempting to translate on my own, however, Google Translate is semi reliable.

- Witam, mam nadzieję, że możesz przetłumaczyć tę wiadomość i przepraszam, że nie próbowałem tłumaczyć samodzielnie, jednak Tłumacz Google jest częściowo niezawodny

If you are asking if it is possible to play the Java (non "Bedrock") Edition of
    Minecraft on Xbox then no, unfortunately not. There are two main versions of
    Minecraft, those are Java's version and the "Bedrock" version. I hope my answer helps and I apologize that it is probably not the answer you want to hear.

- Jeśli zastanawiasz się, czy możesz grać w Javę (nie "Bedrock") w Minecrafcie na Xbox, nie, niestety nie. Obejmują dwie główne wersje Minecraft, są w wersji Java i wersja „Bedrock”. Mam nadzieję, że moja odpowiedź pomoże i przepraszam, że prawdopodobnie
    nie jest to odpowiedź, którą chcesz usłyszeć.

Powodzenia!! :)

-
  3. Ryuk Siegel Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

zgadza sie mam kod 25 znakowy na karcie ktory dostalem do gry Dance Central 3 tylko ze na tej karcie pisze by omylko przy importowaniu nie wpisywac tego kodu . "...Nie wprowadż omyłkowo 25-cyfrowego kodu wydrukowanego u góry tej karty."

Z tylu opakowania gry nie mam zadnego kodu.

A pod kodem ktory mam jest informacja "Zachowaj ten, kod by móc tańczyć dalej..."

Jesli chodzi o instrukcje ktora podales tam jest informacja ze mam podac kod ktory dostalem razem z gra DC2 tylko jak juz mowilem DC2 dostalem jako dodatek do kinecta i ta gre pobralem przy pomocy wlasnie tego kodu na dysk.
  4. Przemek R Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

Witam

Ja tez nie moge pobrac tej gry , a wczesniej nie udalo mi sie pobrac DR Case Zero . Mieszkam w Niemczech , ale konsole mam z polskim kontem . I powiem szczerze arogancja firmy Microsoft pomogla mi w podjeciu decyzji : zegnam sie z Xboxem ozieble . Gdy przeczytalem
    tekst , ze "Przepraszamy , ale cos poszlo nie tak" oslupialem . Sprawdilem tez kod bledu , tam z kolei dowiedzialem sie , ze usiluje odtworzyc nieznany format video . To jest krancowa bezczelnosc tej firmy . . .
  5. Adzio444555 Win User

Problem z Xbox One S - Tragiczna Wydajność [Translation-Xbox One S Problem-tragic performance]

Zrobiłem przywrócenie ustawień fabrycznych i ogólnie wyczyściłem całego xboxa i przez jeden dzień było okej a teraz znowu to samo co chwile podczas grania mam synchronizacje która po chwili wyskakuje z błędem i nie mogę grać w gry. Logowanie to samo nie
    chce mnie zalogować...

[Translate - I did restore the factory settings and generally cleaned the whole xbox and for one day it was okay and now again the same as the moments when playing sync which after a while pops up with an error and I can not play games. Logging in
    is the same you can log me in ]
  6. Kiij() Win User

Problem z kontem Microsoft oraz z grą Minecraft na PS4.

U mnie to coś poszlo nie tak próbowaliśmy powiącać z twoim kontem. Mój nick to jackyjacky07 naprawie to
Thema:

Loading...
  1. co jesli mam juz kupionego minecrafta, a chce go polaczyc z kontem xbox? (java edition) - Similar Threads - jesli mam juz

2. I cant get my Mams account back

in XBoX Accessibility
    I cant get my Mams account back: Hello, I am trying to sign in to my mothers account, but when I do, it says that the account doesn't exist. However when I try to make a new account with my mothers email, it says that there is...
  3. Podczas grania w Battlefield 2042 mam blue screen'a z napisem: "Unexpected Kernel Mode Trap"

in XBoX Games and Apps
    Podczas grania w Battlefield 2042 mam blue screen'a z napisem: "Unexpected Kernel Mode Trap": W podglądzie zdarzeń pisze mi coś takiego: Źródło Kernel-Power Błagam ze wszystkich sił o pomoc... Wpisywanie komend w cmd nie pomagało, sprawdzanie pamięci RAM również... Nie wiem co mam zrobić...
  4. Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s...

in XBoX Games and Apps
    Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s...: Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s xboxem budu mít i Sea of Thieves na xboxu ? 134639fc-6679-434c-889b-f55e82f3c0d6
  5. Mam problem z kierownicą [I have problem with the steering wheel]

in XBoX Games and Apps
    Mam problem z kierownicą [I have problem with the steering wheel]: https://youtu.be/mWsOh0fodX8 - tutaj jest link do tego jak to wygląda Moderator Edit: Translated from Polish: Hello, I have a problem with the steering wheel. It moves along the z axis and...
  6. Mam problem ze zmianą uprawnień na koncie Xbox [I'm having trouble changing permissions on...

in XBoX Accessibility
    Mam problem ze zmianą uprawnień na koncie Xbox [I'm having trouble changing permissions on...: Dzień dobry mam problem z zmianą uprawnień na koncie Xbox jak i zmianą ustawień prywatności na koncie Microsoft kupiłem dzisiaj grę Minecraft ale by móc zagrać na trybie gry wieloosobowym...
  7. po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...

in XBoX Games and Apps
    po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...: kupiłem grę forza horizon 4 było wszystko dobrze ale po formacie nie mogę jej pobrać bo każę mi ją kupic a w historii zawowień nie wyświetla się może dlatego ze była ta gra aktywowana za pomocą...
  8. Nie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...

in XBoX on Windows
    Nie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...: Nie mogę zalogować się do aplikacji Xbox Beta, gdy klikam "Zaloguj się" pojawia się na ułamek sekundy okno, po czym znika i aplikacja się odświeża. -[Translation - I can't sign in to the Xbox...
  9. Problem with the game FIFA 19 / Mam problem z gierką FIFA 19

in XBoX Games and Apps
    Problem with the game FIFA 19 / Mam problem z gierką FIFA 19: Witam Mam taki problem z grą otóż kiedy próbuję zagrać gierkę online Division rivals wyskakuje mi komunikat '' Twoje konto nie ma wymaganych uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli chcesz z...
  10. Mam problem z grą!

in XBoX Games and Apps
    Mam problem z grą!: Witam! Po świętach bożego narodzenia kupilem grę Mnecraft Xbox One Edition jakiś tydzień po zakupie wyskoczylo mi okienko w którym pisało coś o tym że jeśli ma się przegrane 5h lub kupiony...