Bună

Discus and support Bună in XBoX Games and Apps to solve the problem; Bună..de ce nu pot să descarc de pe gold...imi zice ca nu e buna locația? Ce se întâmplă am gold dar nu pot sa il folosesc?... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by DiplexCrowd5966, Oct 22, 2017.

1. Bună

Bună..de ce nu pot să descarc de pe gold...imi zice ca nu e buna locația? Ce se întâmplă am gold dar nu pot sa il folosesc?

:)

DiplexCrowd5966, Oct 22, 2017
  2. Frizio I iB
    Frizio I iB Guest
    Hello Bună :)

Could you write in English please??

Frizio I iB, Oct 22, 2017
  3. Frizio I iB Win User

Bună

Hello :)

Could you write in English please??
  4. XBF - Dom Win User

Retur Minecraft [Return Minecraft]

[Asociatul utilizează o aplicație de traducător. Vă rugăm să rețineți că gramatica slabă și sintaxa incorectă pot apărea]

Bună ziua GeorgiaNeacsu,

Vă mulțumim pentru a ajunge la noi despre problema ta!

Mai jos am furnizat un link direct către "solicitați o rambursare xbox" pe site-ul nostru de asistență Xbox:

Xbox-visszatérítés kérése | Xbox Support

[Spuneți-ne dacă acest lucru a răspuns la întrebarea dvs., atingând "Da" de mai jos]
  5. alinfilip1 Win User

settings on Xbox Beta

Bună ziua ,

Vă mulțumim pentru postarea pe forumurile Xbox. Înțelegem că sunteți interesat să aflați cum puteți schimba limba aplicației Xbox (beta).
    Aplicația Xbox (beta) și aplicația Xbox Console Companion detectează limba în care este configurat computerul și afișează textul pe baza acestuia.
    Va trebui să schimbați limba computeruluipentru
    a schimba limba aplicației. Sperăm că aceste informații vă ajută!
    43/5000

I solved it, as you said. THANK YOU
  6. CarTzy Win User

De ce nu merge minecraft ?

Bună Gabriel Teodor,

Bine ati venit la Xbox Community Forum.

Aș dori să știu dacă primiți un cod de eroare după utilizarea codului?

Puteți partaja o captură de ecran a acesteia?

Vă rugăm să vizitați linkul de mai jos și să vedeți pașii de depanare dacă nu reușiți să vă valorificați codul.

Get help with a digital code or gift card | Xbox Support

(Vă rugăm să fiți ghidat că acest articol este scris în limba engleză)

Asteptam cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.

[Vă rugăm să înțelegeți că folosesc un instrument de traducere pentru a vă ajuta și că traducerea poate conține erori gramaticale și cuvinte ortografiate greșit.]
Thema:

Bună