brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

Discus and support brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account] in XBoX on Consoles to solve the problem; zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by Michalj175530, Dec 21, 2019.

1. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić?

[Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]

:)

Michalj175530, Dec 21, 2019
  2. XBF Brad A Win User

Hi Michal,

Thanks for coming to the forums. We understand having issue with game you purchased. Have you made sure you are logged in on the profile that made the purchase. You can check this by going to settings>account>payment & billing>order history. If the purchase
    does show there, try a
    power cycle
    on the console. When it is back on, then go to ready to install under my games and apps. Let us know how it goes.

Thanks,

Brad
  3. Vigilium Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

W większości przypadków po przeniesieniu konta możesz stracić możliwość pobrania ponownie gry zakupionej cyfrowo. Jeśli masz je na dysku to po przeniesieniu konta, gry zostaną nienaruszone. Jeśli chodzi o DLC, to wcześniej zakupione nie są zabezpieczane
    przed ponownym pobraniem z innego regionu.
  4. Vigilium Win User

GTA 4 Problem z pobraniem

Teoretycznie można. Sprawdź czy na pendrive masz wystarczająco dużo miejsca, czy nie jest uszkodzony i czy region zakupionej gry jest taki sam jak konsoli. Jeśli wszystko gra to usuń ściągnięte pliki i spróbuj pobrać grę ponownie.
  5. XBF-JoannaDark Win User

Brak zakupionej gry w bilbiotece Microsoft Store

Witaj Safvas,

[Associate korzysta z aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]

Przykro mi słyszeć, że mogłeś wprowadzić nieprawidłowy adres e-mail podczas zakupu Minecraft Dungeon. Moje pierwsze pytanie brzmi: czy nie jesteś w stanie zainstalować gry? Czy nie jest wyświetlany w ramach konta Microsoft zalogowany do sklepu Microsoft Store? A może adres e-mail konta Microsoft, którego użyłeś, był niepoprawnym adresem e-mail, który wpisałeś? Oto kilka rozwiązań, które możesz wypróbować.

Rozwiązanie pierwsze:

1) Otwórz Sklep Windows na swoim komputerze

2) Następnie kliknij na trzy ... kropki i wybierz "Moja biblioteka"

3) W obszarze Moja biblioteka w lewej części strony kliknij Wszystkie posiadane

4) Przejmę Cię do wszystkich zakupionych aplikacji i gier

Jeśli nie widzisz Minecraft Dungeons, kliknij na trzy ... kropki w prawym górnym rogu sklepu i wybierz zakupione. Spowoduje to wyświetlenie Twojego konta i wyświetlenie ostatniego zakupu. Czy mógłbyś dać mi znać, jeśli to rozwiązało twój problem. Jeśli nie, możemy zobaczyć, jakie inne rozwiązania możemy spróbować, aby uzyskać zakupioną grę. Dziękujemy za skontaktowanie się z forum pomocy technicznej konsoli Xbox. Miłego dnia.

Translation of Solution

Hello Safvas,

[Associate is using a translator application, please be aware that grammatical errors or incorrect syntax may occur]

I am sorry to hear that you might have entered the incorrect email when purchasing Minecraft Dungeon. My first question is, are you not able to install the game? Is it not showing up under the Microsoft account that is signed into the Microsoft store? Or was the Microsoft account email you used the incorrect email you typed? Here are a couple of solutions you can try.

Solution one:

1) Open the Windows Store on your computer

2) Then Click on the three ... dots and select "My Library

3) Under My library on the left side of the page, click on All owned

4) I will take you to all the apps and games you have purchased

If you do not see Minecraft Dungeons, please click on the three ... dots on the upper right corner of the store and choose purchased. It will take you to your account and show your recent purchase. Would you please let me know if this resolved your issue. If not, we can see what other solutions we can try to get you the game you purchased. Thank you for contacting the Xbox support forum. Have a great day.
  6. KubaGrzegorzek Win User

Konto xbox [Account xbox]

W chmurce czyli że na koncie ?

A czy mógłbyś mi jeszcze powiedzieć czy jak mój kolega na moim xboxie zaloguje sie na swoje konto to czy bedzie mial tam swoje gry na tym moim xboxie ?

A kolejne pytanie to czy jak moj kolega na moim xboxie kupi jakąś gre i wyloguje się z mojej konsoli to czy ja będe mógł tą gre pobrać za darmo czy bede musial jmusial ja kupic aby w nią grać ?

[Translation-HIn the cloud or that in the account?

And could you tell me yet if as my friend on my xbox logs into your account is whether he will have his games there on my xbox?

And another question is whether as my friend on my xbox buys a game and logs out of my console is whether I could download this game for free or I would have to buy jmusial I to play it? ]
Thema:

Loading...
  1. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account] - Similar Threads - brak zakupionej gry

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition

in XBoX on Windows
    Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe...
  4. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  5. Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]

in XBoX on Consoles
    Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]: Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've recharged my account, I can't pay for Xbox Live...
  6. Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]

in XBoX on Windows
    Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie...
  7. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....
  8. Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card

in XBoX on Windows
    Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie...
  9. Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

in XBoX Games and Apps
    Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z...
  10. Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się

in XBoX on Windows
    Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się: Przed wykupieniem subskrypcji postanowiłem sprawdzić czy aplikacja będzie działać. Zaktualizowałem Windows do wersji 1903, aplikacja Xbox (beta) zainstalowana. Chcę się zalogować poprzez przycisk...