Brak zakupionego produktu -[Translation - No product purchased]

Discus and support Brak zakupionego produktu -[Translation - No product purchased] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Error code xbox 0x801901F4 nie wiem co mam dalej zrobić a 4 raz zgłaszam ten błąd ale teraz z kodem mogę tesz przesłać dowud zakupu 2500 vdolców plus... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by sebastianpokorniecki, Oct 13, 2018.

1. Brak zakupionego produktu -[Translation - No product purchased]

Error code xbox 0x801901F4 nie wiem co mam dalej zrobić a 4 raz zgłaszam ten błąd ale teraz z kodem mogę tesz przesłać dowud zakupu 2500 vdolców plus bonus 300

-[Translation -
    Error code xbox 0x801901F4 I do not know what to do next and 4 times I report this error but now with the code I can send you the purchase order of 2,500 vdolce plus bonus 300]

:)

sebastianpokorniecki, Oct 13, 2018
  2. SZARYGAMER
    SZARYGAMER Guest
    michael jackson the experiance

no wiem co oznacza ten blad ale czekanie nic nie da ponieważ gra fizycznie nie znajduje się w grach na zadanie i jej pobranie jest przez to niemożliwe nie mam dostępu do zakupionego przez siebie produktu gdy zaloguje się na koncie angielskim gra tam jest
    a na polskim xboxlive jej nie ma szukałem przez bing w konsoli to znajduje gre ale nie ma opcji kup teraz czy pobierz ponownie

TRANSLATION

well, I know what this error
    means but waiting will not do anything
    because the game physically is not included in the
    games on the job and her collection
    is impossible I don't have access to
    the purchased product by itself when you
    log in to your account there is a game
    on the Polish, English and it is not
    by looking for xboxlive bing
    in the console it is game but there is no option to
    buy now or download again

SZARYGAMER, Oct 13, 2018
  3. MicroMax2284
    MicroMax2284 Guest
    Alan wake code !!!

Ho acquistato QUANTUM BRAKE in data 08/04/2016,ad oggi non mi è ancora arrivato il codice per il download di ALAN WAKE!!!!!QUANDO LO MANDATE????

[Translation: I purchased QUANTUM BREAK dated 08/04/2016, to date I have not yet got the code to download ALAN WAKE WHEN THE MANDATE ????
    !!!!!]

MicroMax2284, Oct 13, 2018
  4. XBF Leonzo G
    XBF Leonzo G Guest

Hello!

Thank you for bringing this issue to our attention. We recommend contacting the
    Xbox Support Team in order to investigate this issue. Be sure to let us know the results!

XBF Leonzo G, Oct 14, 2018
  5. XBF Leonzo G Win User

Hello!

Thank you for bringing this issue to our attention. We recommend contacting the
    Xbox Support Team in order to investigate this issue. Be sure to let us know the results!
  6. SZARYGAMER Win User

michael jackson the experiance

no wiem co oznacza ten blad ale czekanie nic nie da ponieważ gra fizycznie nie znajduje się w grach na zadanie i jej pobranie jest przez to niemożliwe nie mam dostępu do zakupionego przez siebie produktu gdy zaloguje się na koncie angielskim gra tam jest
    a na polskim xboxlive jej nie ma szukałem przez bing w konsoli to znajduje gre ale nie ma opcji kup teraz czy pobierz ponownie

TRANSLATION

well, I know what this error
    means but waiting will not do anything
    because the game physically is not included in the
    games on the job and her collection
    is impossible I don't have access to
    the purchased product by itself when you
    log in to your account there is a game
    on the Polish, English and it is not
    by looking for xboxlive bing
    in the console it is game but there is no option to
    buy now or download again

7. Aleks Cymerlik Win User

Cpu stop at 0.38 GHz when playing

Nazwa urządzenia LAPTOP-GUK29GBC

Procesor AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics 2.90 GHz

Zainstalowana pamięć RAM 32,0 GB (dostępne: 31,4 GB)

Identyfikator urządzenia D5CA33F1-EE99-43D1-BA04-FBAF3551EDBF

Identyfikator produktu 00325-80000-00000-AAOEM

Typ systemu 64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Pióro i urządzenia dotykowe Brak obsługi pióra i wprowadzania dotykowego dla tego ekranu

it's in polish if you don't mind

after translate:

Device name LAPTOP-GUK29GBC

AMD Ryzen 7 4800H processor with Radeon 2.90GHz graphics

Installed RAM 32.0 GB (available: 31.4 GB)

Device ID D5CA33F1-EE99-43D1-BA04-FBAF3551EDBF

Product ID 00325-80000-00000-AAOEM

System type of 64-bit operating system, x64 processor

Pen and Touch Devices There is no pen and touch tool support for this screen
  8. XBF Brad A Win User

Brak szukanego produktu Forza Horizon 4 [Translation-Not looking for Forza Horizon 4]

Hi Erooo,

Sorry for the issue with your game. So you redeemed a code for Forza horizon 4? Have you made sure you are logged in on the account that redeemed the code? Also going into the Xbox app when you go to library do you see the game available there? Any additional
    information will be helpful thanks.

Brad
  9. Kamcio . Win User

Podczas grania w Battlefield 2042 mam blue screen'a z napisem: "Unexpected Kernel Mode Trap"

Ta odpowiedź została przetłumaczona automatycznie. W związku z tym mogą występować błędy gramatyczne lub dziwne sformułowania.

Nazwa urządzenia: DE*********7UF

Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-10600 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz

Zainstalowano 16,0 GB pamięci RAM

ID urządzenia: 79*********33F

Numer identyfikacyjny produktu: 00*********OEM

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Pióro i urządzenia dotykowe Brak obsługi pióra i wprowadzania dotykowego na tym ekranie

Link do zrzutów:

https://1drv.ms/f/s!Anu6BuolXJYzhgaxp78Mt491I7q5?e=BRhcwb

<Edited for removing PII>
Thema:

Loading...
  1. Brak zakupionego produktu -[Translation - No product purchased] - Similar Threads - Brak zakupionego produktu

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition

in XBoX on Windows
    Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe...
  4. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  5. Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]

in XBoX on Consoles
    Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]: Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've recharged my account, I can't pay for Xbox Live...
  6. Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]

in XBoX on Windows
    Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie...
  7. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....
  8. Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card

in XBoX on Windows
    Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie...
  9. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

in XBoX on Consoles
    brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]...
  10. Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

in XBoX Games and Apps
    Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z...