Brak szukanego produktu Forza Horizon 4 [Translation-Not looking for Forza Horizon 4]

Discus and support Brak szukanego produktu Forza Horizon 4 [Translation-Not looking for Forza Horizon 4] in XBoX on Windows to solve the problem; Witam, mam problem kupiłem wczoraj przez g2 kod do gry Forza Horizon 4 i nie moge jej pobrac ani zainstalowac ani nic.. dodam ze w sklepie wyskakuje... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Erooo22, Mar 11, 2019.

1. Erooo22
    Erooo22 Guest

Brak szukanego produktu Forza Horizon 4 [Translation-Not looking for Forza Horizon 4]

Witam,

mam problem kupiłem wczoraj przez g2 kod do gry Forza Horizon 4 i nie moge jej pobrac ani zainstalowac ani nic.. dodam ze w sklepie wyskakuje brak szukanego produktu kod błedyu to 0x00000005 oraz mam najnowsza aktualizacje windowsa ..

ma ktos jakis pomysl jak to rozwiazac ?

------------------------------------------------------------------------------------

[Translation-Hello

I have a problem I bought yesterday by G2 code for the game Forza Horizon 4 and I can not download it or install or anything.. I would add that the store pops up missing the product code Błedyu is 0x00000005 and I have the latest updates Windows..

Someone has some idea how to solve? ]

:)

Erooo22, Mar 11, 2019
  2. XBF Brad A Win User

Hi Erooo,

Sorry for the issue with your game. So you redeemed a code for Forza horizon 4? Have you made sure you are logged in on the account that redeemed the code? Also going into the Xbox app when you go to library do you see the game available there? Any additional
    information will be helpful thanks.

Brad
  3. OldFunKiller Win User

Хочу вернуть деньги за продукт но почему не могу вернуть. [Translation-I Want to return the money for the product but why can not return.]

За набор дополнений forza horizon 4. И там нет кнопки возврата.

[Translation-For a set of add-ons forza Horizon 4. And There is no return button.]
  4. AridLizard Win User

Jogadores do Forza Horizon 4 (Forza Horizon 4 Players)

Você também pode ter um olhar sobre Mixer para as pessoas streaming Forza Horizon 4 para encontrar muitas outras pessoas que jogam.

you can also have a look on Mixer for people streaming Forza Horizon 4 to find lots of other people who play.

Translation:

You can also have a look at Forza Horizon 4 Mixer for people streaming to find many other people playing.

you can also have a look on Mixer for people streaming Forza Horizon 4 to find lots of other people who play.
  5. AridLizard Win User

Xbox One X Club beitretten [Translation-Join Xbox One X Club]

Forza Horizon 4 nutzt die Xbox Clubs, anstatt Clubs nur im Spiel zu haben.

[Translation-

Forza Horizon 4 uses the Xbox clubs instead of only having clubs in the game]
  6. ChiefJoboo Win User

forza horizon 4 ไม่มีเสียงเกม [Translation - forza horizon 4 no game sound]

Thema:

Loading...
  1. Brak szukanego produktu Forza Horizon 4 [Translation-Not looking for Forza Horizon 4] - Similar Threads - Brak szukanego produktu

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition

in XBoX on Windows
    Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe...
  4. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  5. Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]

in XBoX on Consoles
    Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]: Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've recharged my account, I can't pay for Xbox Live...
  6. Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]

in XBoX on Windows
    Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie...
  7. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....
  8. Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card

in XBoX on Windows
    Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie...
  9. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

in XBoX on Consoles
    brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]...
  10. Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

in XBoX Games and Apps
    Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z...