Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]
Discus and support Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription] in XBoX on Consoles to solve the problem; Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by EDYMEDYM, Apr 8, 2020.
Thema:
Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]
Loading...
-
Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription] - Similar Threads - Brak sybskrypcji Translation
-
Brak dźwięku w Forza Horizon 5
in XBoX Games and AppsBrak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49 -
Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition
in XBoX on WindowsBrak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe... -
: Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]
in XBoX TV Hardware: Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam... -
Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]
in XBoX on WindowsBrak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie... -
Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]
in XBoX Games and AppsBrak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się.... -
Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card
in XBoX on WindowsBrak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie... -
brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]
in XBoX on Consolesbrak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]... -
Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...
in XBoX Games and AppsBrak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z... -
Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się
in XBoX on WindowsBrak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się: Przed wykupieniem subskrypcji postanowiłem sprawdzić czy aplikacja będzie działać. Zaktualizowałem Windows do wersji 1903, aplikacja Xbox (beta) zainstalowana. Chcę się zalogować poprzez przycisk...