Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]

Discus and support Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription] in XBoX on Consoles to solve the problem; Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by EDYMEDYM, Apr 8, 2020.

1. EDYMEDYM
    EDYMEDYM Guest

Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana?

-[Translation - Even though I've recharged my account, I can't pay for Xbox Live Gold. What should I do to charge?]

:)

EDYMEDYM, Apr 8, 2020
  2. XBF Leo G Win User

Hello EDYMEDYM,

Thank you for posting on the Xbox forums. We need a little more information to make sure we provide the correct solution. Is there an error message or error code that appears when you attempt to purchase Xbox Live Gold? Are you attempting to purchase
    the subscription on an Xbox One, Xbox 360, Windows 10 computer or a mobile device? Did you have

Xbox Live Gold
    set up to automatically renew last month? Be sure to let us know the results
    EDYMEDYM!
  3. Content In Texas Win User

call of duty ghosts redeemed content not working on xbox one

I'm having the same problem as Brak. Any solutions yet?
  4. Czaja77 PL Win User

Can't sign in because of Xbox stores service alert?

I w Polsce dalej tak samo brak live,i *** a chciałem sobie pograć.........
  5. XBF Brad A Win User

The lack of information about the consignment, lack of help from the Microsoft Store

6. XBF Leonzo G Win User

Brak zakupionego produktu -[Translation - No product purchased]

Hello!

Thank you for bringing this issue to our attention. We recommend contacting the
    Xbox Support Team in order to investigate this issue. Be sure to let us know the results!
Thema:

Loading...
  1. Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription] - Similar Threads - Brak sybskrypcji Translation

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition

in XBoX on Windows
    Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe...
  4. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  5. Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]

in XBoX on Windows
    Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie...
  6. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....
  7. Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card

in XBoX on Windows
    Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie...
  8. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

in XBoX on Consoles
    brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]...
  9. Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

in XBoX Games and Apps
    Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z...
  10. Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się

in XBoX on Windows
    Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się: Przed wykupieniem subskrypcji postanowiłem sprawdzić czy aplikacja będzie działać. Zaktualizowałem Windows do wersji 1903, aplikacja Xbox (beta) zainstalowana. Chcę się zalogować poprzez przycisk...