Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

Discus and support Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by toomeek78, Nov 2, 2019.

1. toomeek78
    toomeek78 Guest

Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

Witam

Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z potwierdzeniem . Tymczasem pieniądze z konta zostały pobrane. Co mam robić
    w takiej sytuacji ??

[Translate]

Hello

Tonight I bought the game on Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Unfortunately I do not see the order in history, nor did I receive any confirmation email from the state. Meanwhile, the money from the account has been downloaded.
    What should I do in this situation?

:)

toomeek78, Nov 2, 2019
  2. XBF Felixx P Win User

Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions [Translate] Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions

Hey

toomeek78!

I would suggest setting up a call back from an Xbox Live support agent by following the steps below. The agent would be able to look into your billing account and see what might be causing that issue.

As provided above the best way to reach Live Support would be here:
    https://support.xbox.com/contact-us#0

Step 1 ----Select Xbox One

Step 2 ----Select See other options

Step 3 ----Select topic (Ex. System Update)

Step 4 ----Select "Show contact options"

Step 5 ----Select request a call from support

I hope this helps a bit more. Let us know!

Felix

Xbox forums support
  3. R4VER Win User

BALDUR'S GATE 3!!! PLEASE PINCH ME TO PROVE IT'S REAL!!!

Not only is baldurs gate 3 coming out but a double pack of baldurs gate enhanced and baldurs gate 2 dark alliance enhanced. I am looking forward to playing thrm all over again
  4. MysticReigns Win User

Which 360 games would you like to see ported to the X1?

Baldur's Gate - Enhanced Edition

I know it didn't come out on the x360 but be nice to see it revived for the xb1 IMHO
  5. dempup Win User

Backward compat dark alliance

Time will tell which games will be backwards compatible on the Series X.

There is currently the Baldurs Gate (Enhanced Edition), containing both of the two original games remastered released on Xbox One.
  6. ObscureWarri0r Win User

Jogos antigos,qual o seu preferido ?

Ainda sonho em ver tais títulos "reformulados" para as plataformas atuais, são jogos maravilhosos estes

Legacy of Kain: Soul Reaver

Champions: Return to Arms

Champions of Norrath: Realms of EverQuest

Baldur's Gate: Dark Alliance

Baldur's Gate: Dark Alliance II

Akuji

Sillent Hill

Resident Evil
Thema:

Loading...
  1. Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions... - Similar Threads - Brak realizacji zamówienia

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition

in XBoX on Windows
    Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe...
  4. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  5. Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]

in XBoX on Consoles
    Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]: Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've recharged my account, I can't pay for Xbox Live...
  6. Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]

in XBoX on Windows
    Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie...
  7. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....
  8. Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card

in XBoX on Windows
    Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie...
  9. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

in XBoX on Consoles
    brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]...
  10. Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się

in XBoX on Windows
    Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się: Przed wykupieniem subskrypcji postanowiłem sprawdzić czy aplikacja będzie działać. Zaktualizowałem Windows do wersji 1903, aplikacja Xbox (beta) zainstalowana. Chcę się zalogować poprzez przycisk...