Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]

Discus and support Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Wystąpił u mnie dzisiaj błąd w aplikacji Microsoft Mahjong. Od dawna gram w Codzienne wyzwania, na każdy dzień są 3. Błąd polega na tym, ze dzisiaj w... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by wnukowna, Dec 8, 2018.

1. wnukowna
    wnukowna Guest

Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]

Wystąpił u mnie dzisiaj błąd w aplikacji Microsoft Mahjong.

Od dawna gram w Codzienne wyzwania, na każdy dzień są 3. Błąd polega na tym, ze dzisiaj w kalendarzu z wyzwaniami pokazuje mi 0/5 na każdy dzień (normalnie jest 0/3), a jak kliknę w dany dzień to nie pokazuje mi w ogóle wyzwań.

Komputer nie ma wirusów, próbowałam odinstalować i zainstalować aplikację, ale dalej jest to samo. Czy to jest jakiś błąd, który zalezy od "centrali" i czasem zniknie, czy powinnam sama zrobić jakieś działania? Do dzisiaj aplikacja działała bez zarzutu.

Dodam, że mam system Windows 8.

Proszę o pomoc.

[Translation-

An error occurred in my Microsoft Mahjong application today.

I have been playing Daily Challenges for a long time, for every day there are 3. The error is that today in the calendar with challenges shows me 0/5 for each day (normally it is 0/3), and when I click on a given day it does not show me
    in general challenges.

The computer has no viruses, I tried to uninstall and install the application, but it is still the same.
    Is this an error that depends on the "headquarters" and will sometimes disappear, or should I do something myself?
    Until today, the application has been working without any problems.

I will add that I have Windows 8.

Please help.]

:)

wnukowna, Dec 8, 2018
  2. XBF Diego M Win User

Hi there,

I suggest giving your PC a clean boot. Here is how to do so:
    https://support.microsoft.com/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

If that doesn't help I recommend also posting this concern on the Microsoft Casual Games Community website so that other players can give you some feedback.

https://community.microsoftcasualgames.com/games/microsoft-mahjong/

https://www.facebook.com/microsoftmahjong/community/

https://support.xbox.com/games/game-titles/microsoft-casual-games-faq
  3. petropuszynski Win User

Wystąpił u mnie dzisiaj błąd w aplikacji Microsoft Mahjong.

Od dawna gram w Codzienne wyzwania, na każdy dzień są 3. Błąd polega na tym, ze dzisiaj w kalendarzu z wyzwaniami pokazuje mi 0/5 na każdy dzień (normalnie jest 0/3), a jak kliknę w dany dzień to nie pokazuje mi w ogóle wyzwań.

Komputer nie ma wirusów, próbowałam odinstalować i zainstalować aplikację, ale dalej jest to samo. Czy to jest jakiś błąd, który zalezy od "centrali" i czasem zniknie, czy powinnam sama zrobić jakieś działania? Do dzisiaj aplikacja działała bez zarzutu.

Dodam, że mam system Windows 8.

Proszę o pomoc.
  4. RetaSlade Win User

what is error code 404019

There is an App for Microsoft Mahjong on my laptop, running Windows 8. Every time I open the app is get this message:

There was a problem downloading game data for Microsoft Mahjong. Please check the Microsoft Mahjong FAQ at and refer to error code 404019.
    The game still seems to be playing fine..

Thanks for your effort so far.
  5. elisianafranconi Win User

game not staying installed

It sounds weird, but if I Hibernate my computer instead of Shutting it down, the 2 applications (Tunein and Microsoft Mahjong) remains and works properly....
  6. IlonaKresse Win User

Microsoft Mahjong error code000020

There was a problem downloading game data for Microsoft Mahjong. Please check the Microsoft Mahjong FAQ and refer to error code 000020. This was just when attempting to open Daily Challenges. Any info would be appreciated.
    Info not covered in FAQ.
Thema:

Loading...
  1. Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application] - Similar Threads - Błąd aplikacji Microsoft

2. Błąd systemu plików -2143322098

in XBoX on Windows
    Błąd systemu plików -2143322098: Witam. Mój problem prezentuje się następująco - próbuję uruchomić Forza Horizon 5 i dzisiaj zaczęło mi wyświetlać następujący błąd: [img] Dodam, że to moja jedyna gra zainstalowana z GamePass,...
  3. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  4. Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...: Podczas uruchomiania gry wyskakuje błąd "Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny: 0x803F8001." [Translation - An error...
  5. Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...

in XBoX on Windows
    Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...: Mam problem z uruchomieniem gry: Śródziemie cień wojny, mianowicie podczas ładowania gry jest napisane: Sprawdzanie aktualizacji: i właśnie w tym momencie wywala grę [Translation-I have a problem...
  6. Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]

in XBoX Games and Apps
    Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]: Witam, mam pewien problem z grą Star Wars Battlefront. Otóż nie mogę wejść w tryb online bo muszę się połączyć, a gdy próbuję się połączyć pojawia się komunikat "Nie masz dostępu do funkcji...
  7. Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]

in XBoX Accessibility
    Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]: Tak jak w tytule, gdy wpisuję kod aby zrealizować bon na 30 dni Xbox Live Gold wyskakuje błąd ukazany na zdjęciu. Na konsoli wyskakuje to samo. [Translation-As in the title, when I enter the code...
  8. Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...: Witam, Problem jest następujący - ostatnio przez okres 24 godzin musiałem pobierać grę Forza Horizon 4 ze względu na moje połączenie internetowe i niestety okazało się to porażką. Po...
  9. forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...

in XBoX Games and Apps
    forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...: forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów , wyskakuje mi taki komunikat , jak to naprawić ? Internet mam Xbox app Mam ( zalogowane ) Forza hub jest [Mod Translation: Forza Horizon 4...
  10. błąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]

in XBoX on Consoles
    błąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]: witam mam problem z kontrolerem do xbox one a konkretnie ze sterownikami. Instalują się automatycznie po podłączeniu kontrolera tak jak powinny jednak kontroler nie działa. Po przejściu do...