Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]
Discus and support Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Wystąpił u mnie dzisiaj błąd w aplikacji Microsoft Mahjong. Od dawna gram w Codzienne wyzwania, na każdy dzień są 3. Błąd polega na tym, ze dzisiaj w... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by wnukowna, Dec 8, 2018.
Thema:
Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]
Loading...
-
Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application] - Similar Threads - Błąd aplikacji Microsoft
-
Błąd systemu plików -2143322098
in XBoX on WindowsBłąd systemu plików -2143322098: Witam. Mój problem prezentuje się następująco - próbuję uruchomić Forza Horizon 5 i dzisiaj zaczęło mi wyświetlać następujący błąd: [img] Dodam, że to moja jedyna gra zainstalowana z GamePass,... -
"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]
in XBoX Games and Apps"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can... -
Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...: Podczas uruchomiania gry wyskakuje błąd "Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny: 0x803F8001." [Translation - An error... -
Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...
in XBoX on WindowsBłąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...: Mam problem z uruchomieniem gry: Śródziemie cień wojny, mianowicie podczas ładowania gry jest napisane: Sprawdzanie aktualizacji: i właśnie w tym momencie wywala grę [Translation-I have a problem... -
Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]
in XBoX Games and AppsBattlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]: Witam, mam pewien problem z grą Star Wars Battlefront. Otóż nie mogę wejść w tryb online bo muszę się połączyć, a gdy próbuję się połączyć pojawia się komunikat "Nie masz dostępu do funkcji... -
Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]
in XBoX AccessibilityBłąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]: Tak jak w tytule, gdy wpisuję kod aby zrealizować bon na 30 dni Xbox Live Gold wyskakuje błąd ukazany na zdjęciu. Na konsoli wyskakuje to samo. [Translation-As in the title, when I enter the code... -
Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...: Witam, Problem jest następujący - ostatnio przez okres 24 godzin musiałem pobierać grę Forza Horizon 4 ze względu na moje połączenie internetowe i niestety okazało się to porażką. Po... -
forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...
in XBoX Games and Appsforza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...: forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów , wyskakuje mi taki komunikat , jak to naprawić ? Internet mam Xbox app Mam ( zalogowane ) Forza hub jest [Mod Translation: Forza Horizon 4... -
błąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]
in XBoX on Consolesbłąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]: witam mam problem z kontrolerem do xbox one a konkretnie ze sterownikami. Instalują się automatycznie po podłączeniu kontrolera tak jak powinny jednak kontroler nie działa. Po przejściu do...