Błąd systemu plików -2143322098

Discus and support Błąd systemu plików -2143322098 in XBoX on Windows to solve the problem; Witam. Mój problem prezentuje się następująco - próbuję uruchomić Forza Horizon 5 i dzisiaj zaczęło mi wyświetlać następujący błąd: [img] Dodam, że... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Egzotto, Jun 29, 2022.

1. Egzotto
    Egzotto Guest

Witam.

Mój problem prezentuje się następująco - próbuję uruchomić Forza Horizon 5 i dzisiaj zaczęło mi wyświetlać następujący błąd:
    Błąd systemu plików -2143322098 [​IMG]

Dodam, że to moja jedyna gra zainstalowana z GamePass,

:)

Egzotto, Jun 29, 2022
  2. XBF - Amory Win User

For this error (-2143322098), the best thing to do will be to reinstall the game. I recommend uninstalling the game, restarting your computer, and then reinstalling the game.

This should fix your problem, but if it does not, please let me know here. Stay safe!
  3. XBF - Tali Win User

Błąd systemu plików (-1069586941)

[Powyższy tekst jest tłumaczeniem automatycznym i może nie być dokładnie taki sam jak tekst oryginalny]

Witaj BojowaTita,Dziękujemy

za kontakt z forami pomocy technicznej Xbox. Rozumiem, że otrzymujesz błąd systemu plików i wygląda na to, że jest to Forza Horizon 5. Aby potwierdzić, czy jest to błąd, który otrzymujesz tylko dla Forza, czy pojawia się w innych tytułach gier?

Jeśli błąd dotyczy wyłącznie gry Forza, użytkownicy pomyślnie rozwiązali problem, dostosowując swoje "uprawnienia offline". Można to znaleźć, otwierając aplikację Xbox > otwórz ustawienia > wybierz > ustawienia "Ogólne" i zaznacz "Uprawnienia offline" i włącz je.

Jeśli to nie rozwiąże problemu, zapoznaj się z tym artykułem zespołu gry Forza, aby uzyskać listę sugestii dotyczących rozwiązywania problemów, aby rozwiązać problem Nie uruchamia się lub nie ulega awarii na komputerze. Sugeruje się również otwarcie biletu w zespole gry Forza, jeśli sugerowane poprawki w artykule nie rozwiążą problemu. Możesz skontaktować się z pomocą techniczną pod adresem: Pomoc techniczna Forza - Prześlij wniosek (musisz zalogować się na swoje konto).

Dziękuję!

-Tali

[The text above is an automatic translation and may not be exactly the same as the original text]

Hello BojowaTita,

Thank you for contacting the Xbox Support forums. I understand that you are receiving a file system error and it looks as though it is for Forza Horizon 5. To confirm, is this an error you are only receiving for Forza or is it appearing with other game titles?

If the error is exclusive to Forza, users have had success resolving the error by adjusting their “offline permissions”. This can be found by opening the Xbox app > open settings > select “General” settings > and be sure to check “Offline permissions” and enable it.

If this does not resolve the error, please review this article from the Forza team with a list of troubleshooting suggestions to resolve Not Launching or Crashing on PC. It is suggested to also open a ticket with the Forza team if the suggested fixes in the article do not resolve the error. You may contact support at: Forza Support - Submit a Request (you will need to log into your account).

Thank you!

-Tali
  4. Katarzyna Krakowska Win User

We can't log uou on your x-box acount. try again.

Tak. Pojawia się błąd. Nie możemy zalogować.
  5. Georges C. Win User

error -2143322098

Hello, first it's a pleasure to be able to help you today.

My name is welcome to the community.

Hello Ebe, have you checked if you have the latest version of Windows installed, at 21H2, because recently came out the latest update to Windows 10 and 11.

See which version of Windows 10 you have

https://support.microsoft.com/en-us/windows/see...

Updates often seen as optional, Microsoft released major fixes this week, and make sure you have the Xbox Companion App installed.

If you haven't updated yet, click the link below, update and then make all

subsequent security updates.

Download Windows 10

https://www.microsoft.com/en-us/software-downlo...

Download Windows 11

https://www.microsoft.com/en-us/software-downlo...

Also make sure all Xbox Apps are up to date in the store.
  6. Leonardo_Y Win User

The outriders problem with change to dx11 game pass

Ta odpowiedź została przetłumaczona automatycznie. W związku z tym mogą występować błędy gramatyczne lub dziwne sformułowania.

Cześć Kamil3770,

Przepraszamy za opóźnienie, mamy nadzieję, że dobrze sobie radzisz.

Na podstawie podanego przez Ciebie opisu chcielibyśmy uzyskać od Ciebie dodatkowe informacje, takie jak:

• Jakiej licencji systemu Windows używasz? (Windows 10, 11) ( Dom, Pro, Przedsiębiorstwo)
    • Czy jesteś administratorem tego urządzenia?
    Wydaje się, że główny problem nie dotyczy gry, ale zapisywania niektórych plików z folderu gry.

Proszę, oświecaj nas, abyśmy mogli to w pełni zbadać i zapewnić dokładne rozwiązanie.

Dziękujemy za wybranie firmy Microsoft!

Szczerze

Społeczność firmy Microsoft
Thema:

Loading...
  1. Błąd systemu plików -2143322098 - Similar Threads - Błąd systemu plików

2. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  3. Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...: Podczas uruchomiania gry wyskakuje błąd "Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny: 0x803F8001." [Translation - An error...
  4. Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...

in XBoX on Windows
    Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...: Mam problem z uruchomieniem gry: Śródziemie cień wojny, mianowicie podczas ładowania gry jest napisane: Sprawdzanie aktualizacji: i właśnie w tym momencie wywala grę [Translation-I have a problem...
  5. Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]

in XBoX Games and Apps
    Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]: Witam, mam pewien problem z grą Star Wars Battlefront. Otóż nie mogę wejść w tryb online bo muszę się połączyć, a gdy próbuję się połączyć pojawia się komunikat "Nie masz dostępu do funkcji...
  6. Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]

in XBoX Accessibility
    Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]: Tak jak w tytule, gdy wpisuję kod aby zrealizować bon na 30 dni Xbox Live Gold wyskakuje błąd ukazany na zdjęciu. Na konsoli wyskakuje to samo. [Translation-As in the title, when I enter the code...
  7. Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...: Witam, Problem jest następujący - ostatnio przez okres 24 godzin musiałem pobierać grę Forza Horizon 4 ze względu na moje połączenie internetowe i niestety okazało się to porażką. Po...
  8. forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...

in XBoX Games and Apps
    forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...: forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów , wyskakuje mi taki komunikat , jak to naprawić ? Internet mam Xbox app Mam ( zalogowane ) Forza hub jest [Mod Translation: Forza Horizon 4...
  9. Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]

in XBoX Games and Apps
    Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]: Wystąpił u mnie dzisiaj błąd w aplikacji Microsoft Mahjong. Od dawna gram w Codzienne wyzwania, na każdy dzień są 3. Błąd polega na tym, ze dzisiaj w kalendarzu z wyzwaniami pokazuje mi 0/5 na...
  10. błąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]

in XBoX on Consoles
    błąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]: witam mam problem z kontrolerem do xbox one a konkretnie ze sterownikami. Instalują się automatycznie po podłączeniu kontrolera tak jak powinny jednak kontroler nie działa. Po przejściu do...