Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]

Discus and support Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.] in XBoX Accessibility to solve the problem; Tak jak w tytule, gdy wpisuję kod aby zrealizować bon na 30 dni Xbox Live Gold wyskakuje błąd ukazany na zdjęciu. Na konsoli wyskakuje to samo.... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Sebastian_052, May 4, 2019.

1. Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]

Tak jak w tytule, gdy wpisuję kod aby zrealizować bon na 30 dni Xbox Live Gold wyskakuje błąd ukazany na zdjęciu. Na konsoli wyskakuje to samo.

[Translation-As in the title, when I enter the code to redeem the voucher for 30 days Xbox Live Gold error pops up shown in the photo. The console pops up the same thing.]

[Mod removed-personal information]

:)

Sebastian_052, May 4, 2019
  2. XBF Crystal P Win User

Hi there Sebastian_052,

Thanks for reaching out here in Xbox Forums. I understand there is an issue with redeeming a code on your account. To
    help clarify:

• Did you receive this code from Microsoft?
    • Did this code come from a 3rd party or online store?
    For more information, try checking out this article:
    Redeem a gift card or code to your Microsoft account
    .

If the issue persists, I recommend to
    contact Customer Supportfor
    further assistance. Here in forums, we do not have the tools or resources to further assist.

Hope this helps.
  3. Sebastian_052 Win User

Gdy wpisuję kod aby go aktywować wyskakuje mi informacja "Check the instructions that came with your code. You might need to redeem it on a different web page"
  4. XBF Brad A Win User

Hi Sebastian,

Thanks for coming to the forums can you please type out the error that you are getting. With the picture it shows your personal information so we needed to remove it for your safety. We will be glad to assist you further.

Thanks,

Brad
  5. XBF Crystal P Win User

Hi there Sebastian,

Thanks for the reply. I recommend to
    contact Customer Support for further assistance.

Try this:

Log into Support.Xbox.com

Scroll down, Click
    Contact Us

• Step 1: Click
      Ask a Question - See other options
    • Step 2 : Pick a Topic -
      Games & Apps - Can't Redeem Code
    • Step 3: ClickShow
      Contact Options

Click
      Request a Call from Support

This will help schedule a call back from Customer Support.
  6. Sebastian_052 Win User

3rd party or online store?
    Ze strony Eneba.com i tamtejszy support kazał mi się skontaktować z waszym w celu rozwiązania problemu.

[Translation - From Eneba.com and the support there, he told me to contact you to solve the problem.]
Thema:

Loading...
  1. Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.] - Similar Threads - Błąd przy realizacji

2. Błąd systemu plików -2143322098

in XBoX on Windows
    Błąd systemu plików -2143322098: Witam. Mój problem prezentuje się następująco - próbuję uruchomić Forza Horizon 5 i dzisiaj zaczęło mi wyświetlać następujący błąd: [img] Dodam, że to moja jedyna gra zainstalowana z GamePass,...
  3. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  4. Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...: Podczas uruchomiania gry wyskakuje błąd "Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny: 0x803F8001." [Translation - An error...
  5. Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...

in XBoX on Windows
    Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...: Mam problem z uruchomieniem gry: Śródziemie cień wojny, mianowicie podczas ładowania gry jest napisane: Sprawdzanie aktualizacji: i właśnie w tym momencie wywala grę [Translation-I have a problem...
  6. Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]

in XBoX Games and Apps
    Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]: Witam, mam pewien problem z grą Star Wars Battlefront. Otóż nie mogę wejść w tryb online bo muszę się połączyć, a gdy próbuję się połączyć pojawia się komunikat "Nie masz dostępu do funkcji...
  7. Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...: Witam, Problem jest następujący - ostatnio przez okres 24 godzin musiałem pobierać grę Forza Horizon 4 ze względu na moje połączenie internetowe i niestety okazało się to porażką. Po...
  8. forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...

in XBoX Games and Apps
    forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...: forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów , wyskakuje mi taki komunikat , jak to naprawić ? Internet mam Xbox app Mam ( zalogowane ) Forza hub jest [Mod Translation: Forza Horizon 4...
  9. Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]

in XBoX Games and Apps
    Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]: Wystąpił u mnie dzisiaj błąd w aplikacji Microsoft Mahjong. Od dawna gram w Codzienne wyzwania, na każdy dzień są 3. Błąd polega na tym, ze dzisiaj w kalendarzu z wyzwaniami pokazuje mi 0/5 na...
  10. błąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]

in XBoX on Consoles
    błąd sterowników kontrolera xbox one win10 [Translation-controller error xbox one win10]: witam mam problem z kontrolerem do xbox one a konkretnie ze sterownikami. Instalują się automatycznie po podłączeniu kontrolera tak jak powinny jednak kontroler nie działa. Po przejściu do...