Błąd przy próbie dodania kodu aktywacyjnego do Xbox Gold oraz 40 zł w formie kodu.{Error ...

Discus and support Błąd przy próbie dodania kodu aktywacyjnego do Xbox Gold oraz 40 zł w formie kodu.{Error ... in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Dzień dobry Zakupiłem w promocji w Euro RTV AGD kody do Gold na 3 miesiące oraz drugi o wartości 40 zł. Gdy chcę dodać każdy z nich czy to z poziomy... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by AdamBanach, Oct 6, 2018.

1. AdamBanach
    AdamBanach Guest

Błąd przy próbie dodania kodu aktywacyjnego do Xbox Gold oraz 40 zł w formie kodu.{Error ...

Dzień dobry Zakupiłem w promocji w Euro RTV AGD kody do Gold na 3 miesiące oraz drugi o wartości 40 zł. Gdy chcę dodać każdy z nich czy to z poziomy sklepu w Windows 10, czy konsoli Xbox One, czy wreszcie z poziomu przeglądarki internetowej po zalogowaniu
    się na swoje konto otrzymuję taki dziwny komunikat, co jest nie tak:

Niestety, wystąpił nieoczekiwany błąd. Zarejestrowaliśmy go i zbadamy przyczyny jego wystąpienia. Spróbuj zrealizować kod później.

UnknownExternalError

jakiś dziwny numer.11.6.13

2018/10/06 - 19:19:40 UTC

[Translation -

Good day I bought in the promotion in Euro RTV household codes for Gold for 3 months and the second worth 40 zł. When I want to add each of them either from the store levels in Windows 10 or Xbox One, or finally from a Web browser when I log in
    to my account I get such a strange message, which is wrong:

sorry, An unexpected error has occurred. Recorded it and investigate the reasons for its occurrence. Try to redeem the code Later.
    UnknownExternalError

Some strange number. 11.6.13

2018/10/06-19:19:40 UTC]

:)

AdamBanach, Oct 6, 2018
  2. Ryuk Siegel
    Ryuk Siegel Guest
    Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

zgadza sie mam kod 25 znakowy na karcie ktory dostalem do gry Dance Central 3 tylko ze na tej karcie pisze by omylko przy importowaniu nie wpisywac tego kodu . "...Nie wprowadż omyłkowo 25-cyfrowego kodu wydrukowanego u góry tej karty."

Z tylu opakowania gry nie mam zadnego kodu.

A pod kodem ktory mam jest informacja "Zachowaj ten, kod by móc tańczyć dalej..."

Jesli chodzi o instrukcje ktora podales tam jest informacja ze mam podac kod ktory dostalem razem z gra DC2 tylko jak juz mowilem DC2 dostalem jako dodatek do kinecta i ta gre pobralem przy pomocy wlasnie tego kodu na dysk.

Ryuk Siegel, Oct 6, 2018
  3. Ryuk Siegel
    Ryuk Siegel Guest
    Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

Witam.

Mam nastepujacy problem. Ostatnio zakupilem gre DC3 i z tylu jest napisane ze mozna importowac utwory z poprzednich czesci.

Dance Central 2 mam jako karte zdrapke i cala zawartosc pobrana jest na dysk.

Postepujac zgodnie z instrukcja obslugi w celu importu utworow do DC3.

Gdy wchodze w opcje import DC2 prosi mnie o wybranie formy platnosci.

przy zmianie formy wybieram nawet zrealizuj kod i podaje ten ktory mam na zdrapce do DC2 a informacja jest jedna ze kod juz zrealizowano.

gdy chce wybrac import DC1 oczywiscie nie mam gry tam odrazu jestem proszony o podanie kodu czego wlasnie nie mam przy imporcie DC2.

Jestem zalogowany i mam usluge Xbox Live Gold.

moje pytanie brzmi.

w czym tkwi problem ze nie moge importowac utworow?

oraz jak zrobic by moc je zaimportowac?

Ryuk Siegel, Oct 6, 2018
  4. AdamBanach
    AdamBanach Guest

Już teraz wiem. Była awaria w systemie aktywacji kodów i dlatego nie chciały się aktywować. Dzisiaj bez problemu oba się aktywowały. Także temat do zamknięcia. Dzięki stronie Xbox Polska na Facebook'u dowiedziałem się gdzie sprawdzać czy wszystko działa
    poprawnie z Xbox. Mianowicie tu: Stan usługi Xbox Live | Przerwa w działaniu usługi Xbox Live i zakładka Zakupy i używanie zawartości była wyświetlona wczoraj na czerwono.

[Translation - I already know. It was a malfunction in the activation code system and therefore did not want to Activate. Today the two have been activated. Also the subject to Close. Thanks to the Xbox UK page on Facebook I found out where to check
    if everything is working properly with xbox. namely Here: Https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status and the Shopping tab and using the content was displayed yesterday in Red.]

AdamBanach, Oct 6, 2018
    Error:Failed to connect to localhost port 9200: Connection refused
Thema: