Bład przy pobieraniu gry [Edit - Translation] - Error downloading game

Discus and support Bład przy pobieraniu gry [Edit - Translation] - Error downloading game in XBoX Games and Apps to solve the problem; Kupiłem Xbox Game Pass gra Sea of Thieves nie chce się pobrać z niewiadomych przyczyn wyświetla się tylko pobieranie licencji i nagle błąd (grę próbuje... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Ksw122, Dec 11, 2019.

1. Ksw122
    Ksw122 Guest

Kupiłem Xbox Game Pass gra Sea of Thieves nie chce się pobrać z niewiadomych przyczyn wyświetla się tylko pobieranie licencji i nagle błąd (grę próbuje pobrać na komputer z Microsoft Store). Byłbym niezmiernie usatysfakcjonowany jeśli ktoś pomógł by z tym
    problemem

[Edit - Translation] - I bought the Xbox Game Pass Sea of Thieves does not want to download for unknown reasons, only the license download appears and the error suddenly appears (the game tries to download to a computer from the Microsoft Store).
    I would be extremely pleased if someone would help with this problem

:)

Ksw122, Dec 11, 2019
  2. XBF Chris J Win User

Hello Ksw,

Thank you for posting here on the Xbox forums. I understand that you are having issues downloading a game due to an error code on Windows 10. Can you let us know the exact error code or message you are receiving? That could help us pinpoint what exactly
    needs to be done to troubleshoot.

For now, we recommend starting to troubleshoot with this support article: Troubleshoot game installations on Windows 10
  3. Tomasz Białek Win User

how do i resolve error 0x00000001 and error 0x8000000b

Twoje rozwiązanie nie pomogło. Przy próbie zainstalowania gry wyświetla błąd 0x8000000b
  4. GrzegorzBak Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

po pierwsze: Uwaga Importowanie zawartości z gry Dance Central lub Dance Central 2 jest płatne. Ponadto musisz mieć token importu dołączony do wcześniejszej wersji gry.

po drugie: Wprowadź 25-cyfrowy kod wydrukowany na tylnej okładce podręcznika do gry Dance Central 2.

Uwaga Pomiń ten krok, jeśli gra Dance Central 2 została pobrana z usługi Gry na żądanie.

po trzecie musisz kupić Dance Central Export Pack, którą to możliwość powinieneś mieć właśnie podczas procesu importu piosenek. co jest napisane na Twoim kodzie który masz przy DC3?
  5. Ryuk Siegel Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

zgadza sie mam kod 25 znakowy na karcie ktory dostalem do gry Dance Central 3 tylko ze na tej karcie pisze by omylko przy importowaniu nie wpisywac tego kodu . "...Nie wprowadż omyłkowo 25-cyfrowego kodu wydrukowanego u góry tej karty."

Z tylu opakowania gry nie mam zadnego kodu.

A pod kodem ktory mam jest informacja "Zachowaj ten, kod by móc tańczyć dalej..."

Jesli chodzi o instrukcje ktora podales tam jest informacja ze mam podac kod ktory dostalem razem z gra DC2 tylko jak juz mowilem DC2 dostalem jako dodatek do kinecta i ta gre pobralem przy pomocy wlasnie tego kodu na dysk.
  6. Adam Banach 13 Win User

Problem z Xbox Live na komputerze z Windows 10 - NAT ścisłe

Nie wiem dlaczego, ale tylko w Windows 10 gry Microsoftu (i tylko Microsoftu) mają problemy z graniem przez sieć. Przy konsoli XBOX ONE podłączonej do tego samego routera nie ma żadnych problemów. Po prostu żadnych. W gry można grać Online z innymi bez problemu.
    Dlatego też, ale nie tylko dlatego kupiłem jakiś czas temu konsolę Xbox One S, bo już miałem dosyć.

Problemem też było pobieranie gier w Windows 10 przy Neostradzie jaką mam z prędkością około 15 - 16 Mbit. Gdy tylko adres IP się zmienił gra pobierała się od początku. Przy konsoli tego problemu nie ma. Gra pobiera się dalej. Można nawet wyłączyć konsolę,
    włączyć ją za 2 dni i gra dalej się będzie pobierała.

W przypadku Windows 10 nie ma takiej możliwości. Zacznie się pobierać od nowa.
Thema:

Loading...
  1. Bład przy pobieraniu gry [Edit - Translation] - Error downloading game - Similar Threads - Bład przy pobieraniu

2. Forza Horizon 4 bład nieprawidłowego profilu[Translation-Forza Horizon 4 error of incorrect...

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 bład nieprawidłowego profilu[Translation-Forza Horizon 4 error of incorrect...: Mam problem z Forzą Horizon 4. Mianowicie przy włączaniu gry wyświetla mi się "nieprawidłowy profil". Próbowałem resetu gry i wczytania zapisu z chmury, próbowałem też ponownego zainstalowania...