BIRI BANA YARDIM ETSIN HELP ME HELP ME
Discus and support BIRI BANA YARDIM ETSIN HELP ME HELP ME in XboX Insiders to solve the problem; submitted by /u/farukxboxone [link] [comments] Discussion in 'XboX Insiders' started by /u/farukxboxone, May 6, 2020.
Thema:
BIRI BANA YARDIM ETSIN HELP ME HELP ME
Loading...
-
BIRI BANA YARDIM ETSIN HELP ME HELP ME - Similar Threads - BIRI BANA YARDIM
-
GamePass ile inirme yapamıyorum YARDIM![Translation-I can't download with GamePass HELP!]
in XBoX Games and AppsGamePass ile inirme yapamıyorum YARDIM![Translation-I can't download with GamePass HELP!]: Forza Horizon 4 indirmeye çalışıyorum ve ne xbox uygulamasından ne de microsoft storedan indirme yapamıyorum. Daha doğrusu indirme başlıyor (normal hızımdan düşük hızda başlıyor) fakat bir süre... -
microsoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN
in XBoX Games and Appsmicrosoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN: bilgisayarıma forza horizon 3 ü yükledim sabahtan beri bu hatayı alıyorum anlamadığım bir şekilde saçma bi hata veriyor. [Translation-I've installed forza horizon 3 on my computer, and I've been... -
xbox gamepass 1 tl olarak aldım fakat bana sormadan 7 tl daha kesti ne için ücret ödediğimi...
in XBoX on Windowsxbox gamepass 1 tl olarak aldım fakat bana sormadan 7 tl daha kesti ne için ücret ödediğimi...: [Translation - Xbox is not included in gamepass got $1 but without even asking me I don't know what I'm paying more fees for 7 tl cut] 1 tllik gamepass aldım kartımdan 8 tl kesildi... -
Xbox kutusundan çıkan oyun kodları yardim
in XBoX Games and AppsXbox kutusundan çıkan oyun kodları yardim: Merhabalar bir yakınının kullandığı Xbox one s bana verdi. Tabi verirken kendi kullanıcı bilgisinden çıktı hatta cihazı sıfırladık.bende kendi kullanıcı kimligimi girdim. Ama bu sefer kutunun...