Bilinmeyen ödeme [Unknown payment]
Discus and support Bilinmeyen ödeme [Unknown payment] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; 25.01.2019 tarihinde 5.90 Türk lirasına xbox gamepass aldım.Ve ininal kartıma baktığımda 7 tl bilinmeyen şekilde hesabımdan gitmiş bu paranın tarafıma... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by BahadırOnaç, Feb 3, 2019.
Thema:
Bilinmeyen ödeme [Unknown payment]
Loading...
-
Bilinmeyen ödeme [Unknown payment] - Similar Threads - Bilinmeyen ödeme Unknown
-
Xbox geri ödeme
in XBoX Sales and PromoXbox geri ödeme: Önceden xbox game pass pc 3 aylık kazanmıştım. Ve kart eklememi istemişti. 2 gün önce kartıma para yatırdım ve dün microsoft kartımdan "Microsoft PC 1 Month" adında 30tl çekmiş kısacası aboneliğim... -
Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!
in XBoX Sales and PromoMicrosoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!: Xbox gamepass almak için satın al butonuna bastım yükleniyorda kaldı ve bir süre sonra tekrar tekrar denedim ve bi türlü başaralı olmadı sonra kartımdan 5.90₺ halinde 4 kez ücret kesmiş ve bir... -
İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...
in XBoX Sales and Promoİninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3 -
microsoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...
in XBoX on Windowsmicrosoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...: xbox game pass hesabı satın almak istiyorum. ödeme yöntemi olarak atm kartı eklemek istiyorum. ancak girdiğim bilgiler sürekli yanlış çıkıyor. tekrar tekrar kontrol ediyorum ama olmuyor. kart... -
XBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...
in XBoX Sales and PromoXBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...: XBOX Gamepass aldım ilk ay 5tl olarak çekti sonraki aylar parayı yatıramadığım için çekemedi doğal olarak iptal oldu gözüküyor ama 14tl olan gamepass i almak istiyorum izin vermiyor önce onu... -
ödeme yöntemi[Translation-Payment method]
in XBoX Games and Appsödeme yöntemi[Translation-Payment method]: ben ilk aboneliği başka kartla yaptım ama bidahaki aya iptal ettim aboneliği şimdi yine yapcam ama başka kartla yapamıyorum sebebi nedir [Translation-I made the first subscription with another... -
Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]
in XBoX Sales and PromoAbonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]: Geçen ay iptal ettiğim xbox gamepass ultimate ürünüm için bugün yeniden ödeme alınmaya çalışıldı. Kartımda para olmadığı için microsoft ödemeyi alamadı şimdi aboneliği iptal etmeye çalışıyorum ama... -
Xbox Game Pass Ultimate Ödeme Yapamıyorum !
in XBoX on WindowsXbox Game Pass Ultimate Ödeme Yapamıyorum !: Xbox Game Pass Ultimate indirimli üyeliğimi bundan 3 ay önce 5,90 ₺ almıştım. Üyeliğimi 1 gün arayla iptal etmeyi unutmuşum bu yüzden Microsoft hesabıma 134,99 ₺ kesmiş. Fakat bu ödemeyi... -
Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar
in XBoX AccessibilityTamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar: Merhaba, Tamamlanmamış bir ödeme işleminden dolayı kredi kartımdan 2 kere 5TL, toplamda 10TL para çekildi ve geri iade yapılmadı. Neden? Para iadesi talep ediyorum. Hayırlı günler dilerim....