Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması

Discus and support Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması in XBoX Accessibility to solve the problem; Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Oğulcan Erdoğan, Jun 29, 2022.

1. Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması

Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz

:)

Oğulcan Erdoğan, Jun 29, 2022
  2. XBF - Dom Win User

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanır, lütfen dilbilgisi hatalarının veya tutarsız sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba Oğulcan Erdoğan,

Sorununuz hakkında bize ulaştığınız için teşekkür ederiz!

Oyunları ve uygulamaları bir depolama cihazından diğerine taşımanıza izin verecek adımlar şunlardır:

1. Gerekirse, yeni sürücüye taşımak istediğiniz oyunları güncelleyin.
    2. Windows tuşuna basın ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
    3. "Uygulamalar" ı tıklayın
    4. Burada cihazınızda yüklü olan tüm oyunların ve uygulamaların bir listesini göreceksiniz.
    5. Taşımak istediğiniz oyunu bulana kadar listeyi aşağı kaydırın ve seçin.
    6. "Taşı" düğmesine tıklayın ve ardından istediğiniz sürücüyü seçin.
    [Bu, sorunuzu aşağıda "Evet" e dokunarak yanıtladıysa bize bildirin]

English Translation:

[Associate uses a translator application, please be aware that grammatical errors or inconsistent syntax may occur]

Hello Oğulcan Erdoğan,

Thank you for reaching out to us about your issue!

Here are the steps that will allow you to move games and apps from one storage device to another:

1. If necessary, update the games that you would like to move to the new drive.
    2. Press the Windows key and click on the “Settings” option.
    3. Click on “Apps”
    4. Here you will see a list of all the games and apps installed on your device.
    5. Scroll down the list until you find the game that you would like to move and select it.
    6. Click the “Move” button and then select the desired drive.
    [Let us know if this answered your question by tapping "Yes" below]
  3. XBF-JoannaDark Win User

Xbox Game Bar PCde sesleri değiştiriyor

Merhaba, CemalBakh,

Umarım bugün iyi gidiyorsundur. Xbox Topluluğu'na hoş geldiniz. Xbox Forumları'na ulaştığınız için teşekkür ederiz. Xbox oyunlarınızı bilgisayarda açtığınızda bir ses sorunu yaşadığınızı belirttiniz. Bu oyunlar Pc Game Pass'ten mi yoksa Windows mağazasından mı? Bu sorun yalnızca oyun oynamaya çalıştığınızda mı ortaya çıkıyor? Müzik ve çevrimiçi içeriği sorunsuz bir şekilde dinleyebiliyor musunuz? Bazı öneriler ve sorun giderme adımları sunabilmek için bazı ek bilgiler almak istiyorum.

Teşekkürler

[İş ortağı bir çevirmen uygulaması kullanır. Lütfen zayıf dilbilgisi ve yanlış sözdizimi oluşabileceğini unutmayın]
  4. halileryılmaz Win User

Forza Horizon 4 on XBOX Series X not loading passed the copyright screen.

Hata düzelmedi, üzgünüm. Fakat internet bağlantısını kapattım oyun açıldı. Internet olmadığı için ilave paketler ve oyun seviyelerde yok.x box yeniden başlatınca hep sıfırdan başlıyor. Bu şekilde kullanılamaz, sorun güncelleme ile ilgili olmalı. Hoş geldin paketi aldım sonra magza güncellendi ve oyun gitti.
  5. RandyAU93 Win User

Live Gold

Online play requires servers, which are purchased and maintained using the subscription fees paid by Xbox Live Gold users. It would not be fair to extend a benefit to one game that is not extended to all others.

Translating to Turkish, using bing.com/translate:

Çevrimiçi oyun, Xbox Live Gold kullanıcıları tarafından ödenen abonelik ücretlerini kullanarak satın alınan ve tutulan sunucular gerektirir. Bu tüm başkalarına uzatılmış değil bir oyun için bir fayda genişletmek için adil olmazdı.
  6. serdarokyaz Win User

oyun kaydı (Translation: Game Registration )

asphalt 8 oyununu sildim tekrar yükledim beni sıfırdan başlattı eski hesabımı vermedi. Xbox dan giriş yaparak oyun oynadım kaydımı bulamıyorum sizden ricam kaydıma bakılması ve bana gönderilmesi Xbox kaydım olursa eski hesabımdan oyun oynayabilirim

Translation: [ Asphalt 8 erased the game I re-installed it from scratch has not started my old account. I cannot find my record by logging in from Xbox. I can't find my record.]

Thema:

Loading...
  1. Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması - Similar Threads - Bilgisayarda oyun dosyalarının

2. xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...

in XboX Insiders
    xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken...
  3. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  4. Oyun Yükleyemiyorum.

in XBoX on Windows
    Oyun Yükleyemiyorum.: 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı olur musunuz I was born in 1999, but I can't...
  5. Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu

in XBoX on Windows
    Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu: ENGLISH Hello, when I want to download a game with the Xbox Gamepass application through my gamepass membership, which I have reactivated, it does not recognize me as a member. "Play with game...
  6. Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum

in XBoX on Windows
    Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum: How to change microsoft account parameters for that? Thank you 9b89e1c4-b1ea-4da6-b619-8d5daa03ac56
  7. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  8. Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...

in XBoX on Consoles
    Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...: 1 ay kadar önce xbox one s oyun kumandam oyun oynarken sebebi bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Süreç dahilinde çözüm amaçlı size ulaştığımda labaratuvarlarınızda konuyu incelemek maksatlı FEDEX...
  9. oyun iadesi [Mod Translation - game refund]

in XBoX Games and Apps
    oyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0
  10. OYUN Monster Legend

in XBoX Games and Apps
    OYUN Monster Legend: Neden Monster Legend diğer ülkelerdeki microsoft store da varken Türkiye de yok.Bu oyun şu anda kullanılamıyor diyor ama aynı yapımcının başka oyunu indirilebiliyor neden?...