באסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של ...
Discus and support באסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של ... in XBoX on Consoles to solve the problem; באסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של המשחקים כולל האוז יות מקוריים של ראזר וכולל אוז יות רגילות הוא מראה שמיקרופון לא מגיב הב תי שיש באג תוכ... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by RitzierSaucer63, Sep 13, 2018.
Thema:
באסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של ...
Loading...
-
באסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של ... - Similar Threads - באסקס בוקס כבר
-
אוזניות לא מתחברות לאקס בוקס 300 stealth צריך עזרה להגדיר באקס בוקס {Translation -...
in XBoX on Consolesאוזניות לא מתחברות לאקס בוקס 300 stealth צריך עזרה להגדיר באקס בוקס {Translation -...: אוז יות לא מתחברות לאקס בוקס 300 stealth צריך עזרה להגדיר באקס בוקס ____ {Translation - Headphones that do not connect to the Ex Box 300 stealth need help setting up the x Box}... -
Xbox Games Subscription [Translate] למשחקי אקס בוקס
in XBoX on ConsolesXbox Games Subscription [Translate] למשחקי אקס בוקס: שלום שמי אריאל וא י בן 9. א י רוצה להתלו ן שבמ וי למשחקים באקס בוקס וואן שלי אין משחקים מע יי ים שמתאימים לגיל שלי. ב וסף א י רוצה להתלו ן שמשחקי האקס בוקס יקרים מאוד. [Translate] Hello, my... -
אקס בוקס וואן אוזניות לא עובדות
in XBoX Accessibilityאקס בוקס וואן אוזניות לא עובדות: אתמול שיחקתי עם חברים והאוז יות היו בסדר ופתאום הפסיקו לשמוע אותי וא י המשכתי לשמוע אותם החלפתי לשלט הש י וחיברתי תאוז יות וזה כן עבד אבל הוא שבור ואי אפשר לשחק איתו ועכשיו א י לא מצליח לסדר את זה... -
אקס בוקס LIVE GOLD ופורטנייט -[Translation - Exxbox LIVE GOLD and Fortnight]
in XBoX on Consolesאקס בוקס LIVE GOLD ופורטנייט -[Translation - Exxbox LIVE GOLD and Fortnight]: הורדתי גרסה חדשה של פורט ייט (לקח הרבה מאד זמן), אחר כך זה לא תן לי לשחק בלי אקס בוקס LIVE GOLD , וזה לא מאפשר לי להוריד את האקס בוקס LIVE GOLD. כשא י כ ס דרך הח ות זה רושם לי לבדוק את החשבון...