בעיה בשלט של ה XBOX [XBOX sign Problem]
Discus and support בעיה בשלט של ה XBOX [XBOX sign Problem] in XBoX on Consoles to solve the problem; יש לי בעיה בשלט (controller) של ה XBOX וא י לא מצליח ליצור קשר טלפו י עם השירות. מספר הטלפון של התמיכה לא מופיע באתר. התחלתי למלא את פרטי ה controller... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by yonaschwartz, Nov 22, 2018.
Thema:
בעיה בשלט של ה XBOX [XBOX sign Problem]
Loading...
-
בעיה בשלט של ה XBOX [XBOX sign Problem] - Similar Threads - בעיה בשלט של
-
[Translation-Problem connecting to the game]בעיה בהתחברות למשחק
in XBoX on Consoles[Translation-Problem connecting to the game]בעיה בהתחברות למשחק: שלום רב, אתמול ה17/1 הבן שלי שיחק ללא בעיה Fifa 20 היום ה18/1 הוא לא מצליח להתחבר. רשום לו שהוא לא מחובר או ליין. החיבור לרשת הבית תקין. גם לאחר שעשה שוב סטי ג הוא לא מצליח לתחבר למשחק. מה... -
[Translation - Portanit Game code I bought doesn't work] קוד של משחק פורטניט שקניתי לא עובד
in XBoX Games and Apps[Translation - Portanit Game code I bought doesn't work] קוד של משחק פורטניט שקניתי לא עובד: שלום רב, ק יתי לילד משחק פורט ייט הז תי את הקוד והוא אומר שהקוד כבר מומש. יכולים לעזור? [Translation - I got the Kid a portaniit game. I entered the code and it says that the code has... -
באסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של ...
in XBoX on Consolesבאסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של ...: באסקס בוקס 1 כבר שבועיים שאין מיקרופון בצ'אט של המשחקים כולל האוז יות מקוריים של ראזר וכולל אוז יות רגילות הוא מראה שמיקרופון לא מגיב הב תי שיש באג תוכ ית מה עושים Title Translation in Essex Box... -
רשימת משחקים של xbox360 שמתאימים ל Xbox one [A list of games of Xbox360 ...
in XBoX Games and Appsרשימת משחקים של xbox360 שמתאימים ל Xbox one [A list of games of Xbox360 ...: האם יש למישהו לי ק לרשימה? [Translation - Does anyone have a link to the list?] 97432891-22cf-482b-81c5-339d710d0b0f