Automatyczne anulowanie zamówienia w przedsprzedaży [Translation - Automatic pre-order ...
Discus and support Automatyczne anulowanie zamówienia w przedsprzedaży [Translation - Automatic pre-order ... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam. Dzisiaj pojawił się u mnie problem podczas gry w Fifę 19 . Po chwili od odpalenia gra mi się wyłączyła i wyskoczył następujący komunikat : "... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by OliwerGąsior, Oct 1, 2018.
Thema:
Automatyczne anulowanie zamówienia w przedsprzedaży [Translation - Automatic pre-order ...
Loading...
-
Automatyczne anulowanie zamówienia w przedsprzedaży [Translation - Automatic pre-order ... - Similar Threads - Automatyczne anulowanie zamówienia
-
Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...
in XBoX Games and AppsBrak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z... -
Brak zamówienia pomimo wpłaty [Translation - No order despite payment]
in XBoX Games and AppsBrak zamówienia pomimo wpłaty [Translation - No order despite payment]: Witam, syn poprosił mnie o zakup vbucks do gry Fortnite za 39,90. Dokonałam płatności za pomocą dotpay i mam potwierdzenie płatności jednak w historii zamówień nie ma takiego zamówienia. Nie wiem... -
Automatyczne anulowanie zamówienia w przedsprzedaży [Automatic pre-order cancellation]
in XBoX on ConsolesAutomatyczne anulowanie zamówienia w przedsprzedaży [Automatic pre-order cancellation]: Witam. Dzisiaj pojawił się u mnie problem podczas gry w Fifę 19 . Po chwili od odpalenia gra mi się wyłączyła i wyskoczył następujący komunikat : " Zwrócono Ci koszty za dokonanie zakupu lub...