asphalt9 hile ile kazanan oyuncular

Discus and support asphalt9 hile ile kazanan oyuncular in XBoX Games and Apps to solve the problem; merhaba asphalt9 oyununda hile ile yarışan oyuncular için ne yapılıyor. oyuncular kaza yapmıyor, kaza yapsa bile hiç birşey olmamış gibi devam ediyor... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by angrymoses06, Jan 23, 2020.

1. angrymoses06
    angrymoses06 Guest

merhaba

asphalt9 oyununda hile ile yarışan oyuncular için ne yapılıyor. oyuncular kaza yapmıyor, kaza yapsa bile hiç birşey olmamış gibi devam ediyor öne zıplıyor. insanı oyundan soğutuyor çoğu insan şikayetçi hilemi araştırmak lazım onlarda denk olabilmek için

teşekkürler

:)

angrymoses06, Jan 23, 2020
  2. Onyx Is Here Win User

If you see someone doing something against the terms of use or code of conduct of Xbox Live then please report them by going to their bio and selecting Report or Block and follow the instructions provided. There is an option to leave a brief message regarding
    the report as well.

These will be sent to the PET to investigate
  3. Nursemorph Win User

When will Asphalt 9 come to xbox ?

I had a look but there has been no further news on it...if you have Discord, then it might be worth joining the official Asphalt 9 Discord server:

https://discord.com/invite/asphalt9
  4. xR1 ReapeRx Win User

Help me help you.

I think the vests are great, but I won't wear them. I just don't like the way the screen is. Now if I'm hurt I will get one to hile myself but other than that no thanks
  5. KillamPH Win User

Weird Start Up Quick Tips Glitch

*Update* Did a hard reset of the system and removed everything, games/apps included, and the glitch is back after it sat off for a hile. So it must be a system update issue or something perhaps???

Further thoughts would be appreciated :)
  6. ET3rNi7Y GreeN Win User

Non posso riscattare i codici [Translate] I can't redeem codes

Il fatto è che il sito non mi dona il codice microsoft è quello il punto

[Translate by Mod]

The fact is that the site doesn't give me the microsoft code that's the point
Thema:

Loading...
  1. asphalt9 hile ile kazanan oyuncular - Similar Threads - asphalt9 hile ile

2. xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...

in XboX Insiders
    xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken...
  3. Trouble with Xbox Gaming Service / Xbox Gaming Service ile ilgili sorun yaşıyorum

in XBoX on Consoles
    Trouble with Xbox Gaming Service / Xbox Gaming Service ile ilgili sorun yaşıyorum: EN Hi everyone, I have two pcs and I logged in from my second computer to xbox (first pc already logged in). When I open the Xbox app, I had a small notification in the left side of the xbox and...
  4. game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi

in XBoX Games and Apps
    game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi: [Türkçe] Ben bu sabah game pass aldım ve ilk forza horizon 4'ü indirmeye başladım. Akşam olduğunda (yani şuan) oyunun indirmesi yarıda durdu. Ayrıntıları göre tıkladığımda bana 0x8024402c diye bir...
  5. Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...

in XBoX Games and Apps
    Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi...
  6. İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...

in XBoX Sales and Promo
    İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3
  7. GamePass ile inirme yapamıyorum YARDIM![Translation-I can't download with GamePass HELP!]

in XBoX Games and Apps
    GamePass ile inirme yapamıyorum YARDIM![Translation-I can't download with GamePass HELP!]: Forza Horizon 4 indirmeye çalışıyorum ve ne xbox uygulamasından ne de microsoft storedan indirme yapamıyorum. Daha doğrusu indirme başlıyor (normal hızımdan düşük hızda başlıyor) fakat bir süre...
  8. wolfestien 2 oynunu oynayamıyorum game pass beta ile indirdim oynamay çalışışıyorum olmuyor

in XBoX Games and Apps
    wolfestien 2 oynunu oynayamıyorum game pass beta ile indirdim oynamay çalışışıyorum olmuyor: wolfestien 2 oynunu oynayamıyorum game pass beta ile indirdim oynamay çalışışıyorum olmuyor e9a390c3-1921-4ca6-b17f-3c0f0aed2585
  9. İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...

in XBoX Sales and Promo
    İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: İninal ile satın alım yapmayı denediğimde Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün Bu işlem onaylanmıyor. Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşünBu işlem onaylanmıyor....
  10. Microsoft Store Üzerinden İninal Kart İle Live Golf Alamıyorum[Translation-I can't get Live...

in XBoX Sales and Promo
    Microsoft Store Üzerinden İninal Kart İle Live Golf Alamıyorum[Translation-I can't get Live...: İninal cüzdan uygulamasında para kesilmiş gözüküyor fakat üyeliğim gelmedi [Translation-In the Ininal wallet application, the money appears to be cut, but my membership]...