Anulowanie Subskrypcji Microsoft
Discus and support Anulowanie Subskrypcji Microsoft in XBoX on Windows to solve the problem; Aktywowała mi się subskrybcja z której nie korzystam. Chciałbym prosić o wyłączenie i zwrot. Płatność odbyła się przez PAYPAL i posiadam id... Discussion in 'XBoX on Windows' started by JuroJanosik, Jun 9, 2020.
Thema:
Anulowanie Subskrypcji Microsoft
Loading...
-
Anulowanie Subskrypcji Microsoft - Similar Threads - Anulowanie Subskrypcji Microsoft
-
Problem z zapłatą subskrypcji [Subscription payment issue]
in XBoX Sales and PromoProblem z zapłatą subskrypcji [Subscription payment issue]: Kupiłem subskrypcje xbox game pass. Minął ponad miesiąc i mam zaległości w opłatach bo myślałem że wykupiłem gamę pass na miesiąc. Chciałem zapłacić kartą przedplacona ale po rozczytaniu okazało... -
Cofnięcie anulowania subskrypcji[Translation-Unsubscribe]
in XBoX Games and AppsCofnięcie anulowania subskrypcji[Translation-Unsubscribe]: Witam Przypadkowo anulowałem subskrypcję EA Access, czy można cofnąć to anulowanie tak abym miał aktywną przez miesiąc? (Zakup za 5zl i anulowanie w dniu dzisiejszym). Niestety po anulowaniu nje... -
Cofnięcie anulowania subskrypcji
in XBoX Games and AppsCofnięcie anulowania subskrypcji: Witam Przypadkowo anulowałem subskrypcję EA Access, czy można cofnąć to anulowanie tak abym miał aktywną przez miesiąc? (Zakup za 5zl i anulowanie w dniu dzisiejszym). Niestety po anulowaniu nje... -
Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass - Problem with canceling gamepass subscription.
in XBoX AccessibilityProblem z anulowaniem subskrypcji gamepass - Problem with canceling gamepass subscription.: Hello, I will repeat my question in ENG now since it was not understood and i cant go with the thread that was created originally because its locked. However I saw tranlator did a good job and... -
Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass[Translattion-Problem canceling your gamepass...
in XBoX AccessibilityProblem z anulowaniem subskrypcji gamepass[Translattion-Problem canceling your gamepass...: Witam, Od tygodnia próbuję anulować subskrypcję gamepass. Wyskakuje ciągle ten sam błąd. Proszę o pomoc. Pozdrawiam [Translation-Hello I've been trying to cancel my gamepass subscription for a... -
Xbox Game Pass - anulowanie subskrypcji[Xbox Game Pass - unsubscribing]
in XBoX on WindowsXbox Game Pass - anulowanie subskrypcji[Xbox Game Pass - unsubscribing]: Witam, chciałbym dowiedzieć się czy istnieje możliwość odzyskania pieniędzy za automatyczne rozliczenie za subskrypcję? Zapomniałem ostatnio wyłączyć tą opcje i pobrało mi właśnie pieniądze z... -
Game Pass Ultimate - "Próbujesz zmienić aktualną wersję swojej subskrypcji na starszą"/"You...
in XBoX on ConsolesGame Pass Ultimate - "Próbujesz zmienić aktualną wersję swojej subskrypcji na starszą"/"You...: Posiadam już dostęp do Xbox Live Gold na najbliższe kilka miesięcy. Chcąc skorzystać z możliwości uaktualnienia go do pakietu Game Pass Ultimate kupiłem (w pełni legalnie) kod na GPU, ale przy... -
Nieprawidłowy okres trwania subskrypcji XBOx GamePass
in XBoX Sales and PromoNieprawidłowy okres trwania subskrypcji XBOx GamePass: 05.11.2019 r. Zakupiłem w promocji Xbox Game Pass na trzy miesiące... Dzisiaj tzn 01.01.2020 r. wygasa...? Jakim cudem w Microsoft 57 dni to 3 miesiące? Zgodzę się na 90 nie mniej... [img]... -
Anulowanie subskrypcji game pass i zwrot pieniędzy[Translation-Cancel your game pass and...
in XBoX AccessibilityAnulowanie subskrypcji game pass i zwrot pieniędzy[Translation-Cancel your game pass and...: Witam Mam problem, kupiłem game pass i zapomniałem wyłączyć okresowego rozliczenia, dziś 16.11.2019 pobrano mi pieniądze z konta i odnowiono usługę, gdy chcę ją anulować wyskakuje mi że opłata...