Anulowanie subskrypcji[Canceling subscription]
Discus and support Anulowanie subskrypcji[Canceling subscription] in XBoX Accessibility to solve the problem; Skorzystałam z wersji próbnej usługi Xbox Game Pass. Próbowano obciążyć mnie oplata 40 zł za subskrypcje, ale niestety się nie udało. Nie chce nadal... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by MałgorzataGabryła, Jan 17, 2019.
Thema:
Anulowanie subskrypcji[Canceling subscription]
Loading...
-
Anulowanie subskrypcji[Canceling subscription] - Similar Threads - Anulowanie subskrypcji Canceling
-
Problem z zapłatą subskrypcji [Subscription payment issue]
in XBoX Sales and PromoProblem z zapłatą subskrypcji [Subscription payment issue]: Kupiłem subskrypcje xbox game pass. Minął ponad miesiąc i mam zaległości w opłatach bo myślałem że wykupiłem gamę pass na miesiąc. Chciałem zapłacić kartą przedplacona ale po rozczytaniu okazało... -
Cofnięcie anulowania subskrypcji[Translation-Unsubscribe]
in XBoX Games and AppsCofnięcie anulowania subskrypcji[Translation-Unsubscribe]: Witam Przypadkowo anulowałem subskrypcję EA Access, czy można cofnąć to anulowanie tak abym miał aktywną przez miesiąc? (Zakup za 5zl i anulowanie w dniu dzisiejszym). Niestety po anulowaniu nje... -
Cofnięcie anulowania subskrypcji
in XBoX Games and AppsCofnięcie anulowania subskrypcji: Witam Przypadkowo anulowałem subskrypcję EA Access, czy można cofnąć to anulowanie tak abym miał aktywną przez miesiąc? (Zakup za 5zl i anulowanie w dniu dzisiejszym). Niestety po anulowaniu nje... -
Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass - Problem with canceling gamepass subscription.
in XBoX AccessibilityProblem z anulowaniem subskrypcji gamepass - Problem with canceling gamepass subscription.: Hello, I will repeat my question in ENG now since it was not understood and i cant go with the thread that was created originally because its locked. However I saw tranlator did a good job and... -
Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass[Translattion-Problem canceling your gamepass...
in XBoX AccessibilityProblem z anulowaniem subskrypcji gamepass[Translattion-Problem canceling your gamepass...: Witam, Od tygodnia próbuję anulować subskrypcję gamepass. Wyskakuje ciągle ten sam błąd. Proszę o pomoc. Pozdrawiam [Translation-Hello I've been trying to cancel my gamepass subscription for a... -
Anulowanie Subskrypcji Microsoft
in XBoX on WindowsAnulowanie Subskrypcji Microsoft: Aktywowała mi się subskrybcja z której nie korzystam. Chciałbym prosić o wyłączenie i zwrot. Płatność odbyła się przez PAYPAL i posiadam id transakcji 6L436102DP439933K... -
Xbox Game Pass - anulowanie subskrypcji[Xbox Game Pass - unsubscribing]
in XBoX on WindowsXbox Game Pass - anulowanie subskrypcji[Xbox Game Pass - unsubscribing]: Witam, chciałbym dowiedzieć się czy istnieje możliwość odzyskania pieniędzy za automatyczne rozliczenie za subskrypcję? Zapomniałem ostatnio wyłączyć tą opcje i pobrało mi właśnie pieniądze z... -
Game Pass Ultimate - "Próbujesz zmienić aktualną wersję swojej subskrypcji na starszą"/"You...
in XBoX on ConsolesGame Pass Ultimate - "Próbujesz zmienić aktualną wersję swojej subskrypcji na starszą"/"You...: Posiadam już dostęp do Xbox Live Gold na najbliższe kilka miesięcy. Chcąc skorzystać z możliwości uaktualnienia go do pakietu Game Pass Ultimate kupiłem (w pełni legalnie) kod na GPU, ale przy... -
Nieprawidłowy okres trwania subskrypcji XBOx GamePass
in XBoX Sales and PromoNieprawidłowy okres trwania subskrypcji XBOx GamePass: 05.11.2019 r. Zakupiłem w promocji Xbox Game Pass na trzy miesiące... Dzisiaj tzn 01.01.2020 r. wygasa...? Jakim cudem w Microsoft 57 dni to 3 miesiące? Zgodzę się na 90 nie mniej... [img]...