ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR...
Discus and support ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR... in XBoX Games and Apps to solve the problem; MERHABA. MAYISIN 19'UNDA ROBUX ALDIM ALDIĞIM ROBUXLAR TOPLAMDA 1880 FALAN EDİYOR AMA BEN YANLIŞLIKLA DAHA FAZLA ALDIM. PARA İADESİ İSTİYORUM. LÜTFEN... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by fundadoğan, May 19, 2020.
Thema:
ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR...
Loading...
-
ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR... - Similar Threads - ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER
-
Xbox resmi olarak Bir çeviri ekibi kurmalı bence
in XboX InsidersXbox resmi olarak Bir çeviri ekibi kurmalı bence: Bir de bilmiyorum mantıklı mı ama şahsen bence Xbox ekosistemine çıkan ve çıkacak oyunlar hakkında xbox'ın resmi olarak çıkış yaptığı her ülkedeki ülkeler için resmi Bir Xbox'a çıkacak veya çıkmış... -
FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU
in XBoX Games and AppsFORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU: merhaba xbox s kullanıyorum fakat FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU mevcut bir türlü gitmiyor ağ bağlantısını kontrol ettim sorun yok, bağlantı kesip tekrar bağlandım... -
Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...
in XBoX Games and AppsXbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi... -
Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!
in XBoX Sales and PromoMicrosoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!: Xbox gamepass almak için satın al butonuna bastım yükleniyorda kaldı ve bir süre sonra tekrar tekrar denedim ve bi türlü başaralı olmadı sonra kartımdan 5.90₺ halinde 4 kez ücret kesmiş ve bir... -
Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...
in XBoX Games and AppsYıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan... -
Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...
in XBoX Games and AppsHer hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...: Bana bir yetkili açık bir dille bunun nedenini söylesin . Satın alacağım şey 6 tl . İninalime 10 tl yüklüyorum ve ödeme yöntemini eklediğimde 7 tl kesiliyor . Ben böyle bir kesintiye onay... -
Xbox platformundaki bir oyunu Playstation platformuna taşınılabilir mi ? [Edit-Translate]...
in XBoX Games and AppsXbox platformundaki bir oyunu Playstation platformuna taşınılabilir mi ? [Edit-Translate]...: Merhaba, ben eskiden Xbox kullanıcısıydım. Xbox one s cihazımı bir Playstation ile takas ettim Xbox hesabımda bir oyun var 72 TL ücret ödedim ve geri iadede yapamıyorum çünkü süresi doldu oyun... -
Bir aylık üyelik yerine iki haftalık üyelik (Mod Translation: Two-week membership instead...
in XBoX on ConsolesBir aylık üyelik yerine iki haftalık üyelik (Mod Translation: Two-week membership instead...: Bugün yapmış olduğum aylık abonelik ödememden sonra bana 18.02.2019'a kadar süre verdi fakat benden aldığı tutar 59 lira.Neden bir ay değilde 16 günlük aldı öğrenmek istiyorum. (Mod Translation)... -
Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma
in XBoX Games and AppsOyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma: Merhabalar, Forza Horizon oyununu satın aldım. Satın alırken kullandığım e-posta hesabını şimdi değiştirmek istiyorum. Şimdi bu e-posta hesabındaki oyunumu başka bir e-posta hesabıma aktarabilir...