ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR...

Discus and support ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR... in XBoX Games and Apps to solve the problem; MERHABA. MAYISIN 19'UNDA ROBUX ALDIM ALDIĞIM ROBUXLAR TOPLAMDA 1880 FALAN EDİYOR AMA BEN YANLIŞLIKLA DAHA FAZLA ALDIM. PARA İADESİ İSTİYORUM. LÜTFEN... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by fundadoğan, May 19, 2020.

1. fundadoğan
    fundadoğan Guest

MERHABA. MAYISIN 19'UNDA ROBUX ALDIM ALDIĞIM ROBUXLAR TOPLAMDA 1880 FALAN EDİYOR AMA BEN YANLIŞLIKLA DAHA FAZLA ALDIM. PARA İADESİ İSTİYORUM. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.

:)

fundadoğan, May 19, 2020
  2. fundadoğan Win User

HELLO !

I returned the virtual money. Thank you very much for helping me too. You, the moderators and Microsoft company like you are really good. I love you very much. Do not leave the house ...

I LOVE MİCROSOFT !!!
  3. Panno92 Win User

Translation:

SOMETHING I UNDERSTAND ...

HELLO THERE. I BUY ROBUX ON THE 19TH OF MAY, THE ROBUX I RECEIVED ARE TOTAL OF 1880 TOTAL, BUT I BUY MORE THAN WRONGLY. I WANT A REFUND. PLEASE HELP ME.

---------------------------------

Answer:

Hi,in order to get a refund you should go here and compile the required form

https://beta.support.xbox.com/help/...scriptions/digital-goods-subscriptions-refund

be aware that to be eligible for a refund you should not have used any if the purchase in-game value/tokens
  4. eneskoc Win User

Xbox oturum açamıyorum

Silip tekrar yüklediğimde bile aynı sorun oluyor. Oyun konsolunda bir sorun yok. Biraz böyle kalıp kapanıyor.Bilgilerimi yazamıyorum

5. kaan gül Win User

steam hesabımda para

peki bir sorum daha olacaktı forza horizon 4 xbox satın al diyor PC oluyor demi bu 169 lira olanı satın aldığımda pc de oyniyabileceğim ?

---------------------------------------------------------------------

[Translation-So one more question would be if Forza Horizon 4 says buy Xbox is the PC is going to be able to vote on the PC when I buy this 169 lira? ]
  6. Geri M. Win User

minecraft windows 10 edition yeni sürümünde oturum açmıyor

Merhaba Hexxas,

Xbox Topluluk Forumlarına yazdığınız için teşekkür ederiz.

Minecraft windows 10 sürümünde 1.19.20 sürümüyle oturum açmakta sorun yaşadığınızı anlıyoruz ve bu size başarısız bir ekran hatası veriyor.

Sorunu daha fazla doğrulamamız için, size daha doğru bir çözüm sunabilmek için konuyla ilgili daha fazla ayrıntı sormak istiyoruz. Başlamak için bilmek isteriz;

• Bilgisayarınızı güncellediniz ve oyunla uyumluluğunu kontrol ettiniz mi?
    • Lütfen oyunu kaldırıp yüklemeyi deneyin ve hatanın devam edip etmediğini görün.
    • Bize hata mesajının ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz? Lütfen herhangi bir kişisel bilgiyi gizleyin.
    • Bu sadece belirli bir oyunda mı oluyor?

Lütfen bu gönderiyi yanıtlayarak bize bildirin.

Cevabınızı bekliyoruz.

İçtenlikle,

Xbox Forum Moderatörü

Microsoft Topluluğu
Thema:

Loading...
  1. ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR... - Similar Threads - ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER

2. Xbox resmi olarak Bir çeviri ekibi kurmalı bence

in XboX Insiders
    Xbox resmi olarak Bir çeviri ekibi kurmalı bence: Bir de bilmiyorum mantıklı mı ama şahsen bence Xbox ekosistemine çıkan ve çıkacak oyunlar hakkında xbox'ın resmi olarak çıkış yaptığı her ülkedeki ülkeler için resmi Bir Xbox'a çıkacak veya çıkmış...
  3. FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU

in XBoX Games and Apps
    FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU: merhaba xbox s kullanıyorum fakat FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU mevcut bir türlü gitmiyor ağ bağlantısını kontrol ettim sorun yok, bağlantı kesip tekrar bağlandım...
  4. Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...

in XBoX Games and Apps
    Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi...
  5. Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!

in XBoX Sales and Promo
    Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!: Xbox gamepass almak için satın al butonuna bastım yükleniyorda kaldı ve bir süre sonra tekrar tekrar denedim ve bi türlü başaralı olmadı sonra kartımdan 5.90₺ halinde 4 kez ücret kesmiş ve bir...
  6. Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...

in XBoX Games and Apps
    Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan...
  7. Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...

in XBoX Games and Apps
    Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...: Bana bir yetkili açık bir dille bunun nedenini söylesin . Satın alacağım şey 6 tl . İninalime 10 tl yüklüyorum ve ödeme yöntemini eklediğimde 7 tl kesiliyor . Ben böyle bir kesintiye onay...
  8. Xbox platformundaki bir oyunu Playstation platformuna taşınılabilir mi ? [Edit-Translate]...

in XBoX Games and Apps
    Xbox platformundaki bir oyunu Playstation platformuna taşınılabilir mi ? [Edit-Translate]...: Merhaba, ben eskiden Xbox kullanıcısıydım. Xbox one s cihazımı bir Playstation ile takas ettim Xbox hesabımda bir oyun var 72 TL ücret ödedim ve geri iadede yapamıyorum çünkü süresi doldu oyun...
  9. Bir aylık üyelik yerine iki haftalık üyelik (Mod Translation: Two-week membership instead...

in XBoX on Consoles
    Bir aylık üyelik yerine iki haftalık üyelik (Mod Translation: Two-week membership instead...: Bugün yapmış olduğum aylık abonelik ödememden sonra bana 18.02.2019'a kadar süre verdi fakat benden aldığı tutar 59 lira.Neden bir ay değilde 16 günlük aldı öğrenmek istiyorum. (Mod Translation)...
  10. Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma

in XBoX Games and Apps
    Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma: Merhabalar, Forza Horizon oyununu satın aldım. Satın alırken kullandığım e-posta hesabını şimdi değiştirmek istiyorum. Şimdi bu e-posta hesabındaki oyunumu başka bir e-posta hesabıma aktarabilir...