Alınan oyunun kütüphanede ve markette gözükmemesi
Discus and support Alınan oyunun kütüphanede ve markette gözükmemesi in XBoX Games and Apps to solve the problem; İndirim sayesinde bugün titanfall 2 yi 35 tl ye aldım ama alırken bana bir hata gösterip başka bir yöntem kullanmamı söyledi kapatıp ininaldeki parama... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by xxX0Berat0Xxx, Feb 23, 2020.
Thema:
Alınan oyunun kütüphanede ve markette gözükmemesi
Loading...
-
Alınan oyunun kütüphanede ve markette gözükmemesi - Similar Threads - Alınan oyunun kütüphanede
-
Yanlışlıkla "Ori and the Blind Forest" adlı oyunun Xbox versiyonunu aldım ve iade edemiyorum.
in XBoX Games and AppsYanlışlıkla "Ori and the Blind Forest" adlı oyunun Xbox versiyonunu aldım ve iade edemiyorum.: Bu siteden ilk alışverişimi yaptım ve bu yüzden yanlışlıkla Xbox için olan versiyonunu satın almışım. Paramı bir şekilde geri almam mümkün mü ? Eğer mümkünse müşteri destek hattını telefonla... -
Yanlışlıkla Ori and the Blind Forest: Definitive Edition adlı oyunun Xbox versyionunu...
in XBoX Games and AppsYanlışlıkla Ori and the Blind Forest: Definitive Edition adlı oyunun Xbox versyionunu...: İlk kez bu siteden alışveriş yaptım o yüzden böyle bir hata yaptım. Paramı geri alma imkanım var mı? Müşteri destek hattı ile konuşmadan çözülebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden yardımınız için... -
windows mağazasından alınan oyunlar [Mod Translation-Games taken from windows store]
in XBoX on Windowswindows mağazasından alınan oyunlar [Mod Translation-Games taken from windows store]: Merhabalar bugün xbox game pass üyeliği satın aldım. Her oyunun türkçe dil desteği yok. türkçe dil yaması yapmak istediğimde sistem yaptırmıyor. steam, epic store gibi mağazaların kütüphanerine... -
Microsoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?
in XBoX on WindowsMicrosoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?: Benim Sorum Şu Şekilde Microsoft Storeden aldığımız bir oyun örnek Forza Horizon 4 bu oyunu bilgisayarımıza indirmek için Steam gibi bir oyun platformu indirmemiz gerekiyormu yoksa başka bir... -
asphalt8aırborner sıfırlanan oyunun kayıp olan verilerinin geri yüklenmesi
in XBoX Games and Appsasphalt8aırborner sıfırlanan oyunun kayıp olan verilerinin geri yüklenmesi: asphalt8aırborner sıfırlanan oyunun loss Olan verilerinin geri Yüklenmesi [Translation: Asphalt8aırborner resetting of the game's loss data is restored] ead2d54f-1c8c-4dd9-968c-cf51224cb6d5