Aldığım eklentiler Yüklenmiyor.
Discus and support Aldığım eklentiler Yüklenmiyor. in XBoX Games and Apps to solve the problem; Minecraft da mağazaya girdim 2 dünya ve 1 eklenti aldım fakat yükleniyor yazısı çıktığı halde bir ilerleme olmuyor. e4f327d3-4291-4a73-ac19-35a09838e165 Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Iremgzkck, Jun 20, 2018.
Thema:
Aldığım eklentiler Yüklenmiyor.
Loading...
-
Aldığım eklentiler Yüklenmiyor. - Similar Threads - Aldığım eklentiler Yüklenmiyor
-
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
xbox game pass aldığım halde ea oyunları yüklenmiyor
in XBoX Games and Appsxbox game pass aldığım halde ea oyunları yüklenmiyor: xbox game pass aldığım halde ea oyunları yüklenmiyor ea hesabımı xbox game passe bağlayamıyorum ea betada boşunamı para verdim moved from: Windows Insider Program/Games in Insider Preview Xbox... -
Xbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor
in XBoX on WindowsXbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor: [img] Merhabalar xbox'ın pc uygulaması bilgisayarımda düzgün çalışmıyor, sürekli çöküyor ve ekranı kapladığında videolar yüklenmiyor :( işareti çıkıyor uygulama sürekli çöküyor. Gamepass... -
Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp... -
Xbox game pass for pc Yönetici izni gerektiren oyunlar yüklenmiyor[Translation-Xbox game...
in XBoX on WindowsXbox game pass for pc Yönetici izni gerektiren oyunlar yüklenmiyor[Translation-Xbox game...: Xbox game pass for pc Yönetici izni gerektiren oyunlar yüklenmiyor. İnternetten araştırdığımda yönetici hesabı oluşturmam gerektiği yazıyor. Fakat denetim masasından kullanıcı bilgilerime... -
xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...
in XBoX on Windowsxbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...: merhabalar, yaklaşık bir senedir kullandığımız minecraft oyunu xbox da açamıyorum. mojang yazısı çıkıyor ve tekrar ana sayfaya dönüyor... parasını verip oynayamadığımız oyunla ilgili acil çözüm... -
Aldığım Ürünü İade Etmek İstiyorum. (Mod Translation: I want to return the product I received.)
in XBoX Games and AppsAldığım Ürünü İade Etmek İstiyorum. (Mod Translation: I want to return the product I received.): Aldığım Bir Ürünü İade Etmek İstiyorum. Oyunda Teknik Hatalar Alıyorum Ani FPS Düşüşü, Oyundan Atma, Save Yüklememe Gibi Birçok Hata Alıyorum Ve Çok Şikayetçiyim Bu Durumdan Lütfen Yardımcı Olun...