Aldığım eklentiler Yüklenmiyor.

Discus and support Aldığım eklentiler Yüklenmiyor. in XBoX Games and Apps to solve the problem; Minecraft da mağazaya girdim 2 dünya ve 1 eklenti aldım fakat yükleniyor yazısı çıktığı halde bir ilerleme olmuyor. e4f327d3-4291-4a73-ac19-35a09838e165 Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Iremgzkck, Jun 20, 2018.

1. Iremgzkck
    Iremgzkck Guest

Minecraft da mağazaya girdim 2 dünya ve 1 eklenti aldım fakat yükleniyor yazısı çıktığı halde bir ilerleme olmuyor.

:)

Iremgzkck, Jun 20, 2018
  2. Emir Deveci
    Emir Deveci Guest
    Forza Horizon 3 İadesi

Merhaba 2 gün önce hediye olarak arkadaşıma aldığım Forza Horizon 3 arkadaşımda düzgün bir şekilde çalışmadı ve iade etmek istiyorum.Mümkün mü acaba ?

Emir Deveci, Jun 20, 2018
  3. Frizio I iB
    Frizio I iB Guest
    Frizio I iB, Jun 20, 2018
  4. Frizio I iB Win User

5. 666Tamer Win User

Sipariş geçmişi sorunu

ben ne zaman oyun aldığımı örenmek istiyorum mesela ben 2021 de xbox pc de bir başarım açmıştım yani oyunu satın aldığım anlamına geliyoru mu?
  6. ÖmerDeniz1 Win User

Xbox Live 0x80048888 hatası -[Translation - Xbox Live error 0x80048888]

Teşekkür ederim 15 gündür satın aldığım game pass'i kullanamıyorum.

-[Translation - Thank you. I cannot use the game pass I purchased for 15 days.]
  7. XBF - Dom Win User

Aldığım abonelik sipariş geçmişimde görüntülenmiyor

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanır, lütfen dilbilgisi hatalarının veya tutarsız sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba Rixxe03,

Sorununuz hakkında bize ulaştığınız için teşekkür ederiz!

Size yardımcı olup olmadığını görmek için bu siteyi ziyaret etmeyi deneyin:

Xbox para iadesi isteme | Xbox Support

(Not: Geri ödeme almak istediğiniz abonelikle Microsoft hesabında oturum açdiğinizden emin olun)

Teşekkürler!

[Bu, sorunuzu aşağıda "Evet" e dokunarak yanıtladıysa bize bildirin]

English Translation:

[Associate uses a translator application, please be aware that grammatical errors or inconsistent syntax may occur]

Hello Rixxe03,

Thank you for reaching out to us about your issue!

Try visiting this site to see if it helps you out:

Request an Xbox refund | Xbox Support

(Note: Make sure that you are signed into the Microsoft account with the subscription you are looking to get a refund on)

Thank you!

[Let us know if this answered your question by tapping "Yes" below]
  8. safetelimani Win User

Forza Horizon 3 Açılmıyor [Forza Horizon 3 does not open ]

2 Gün önce aldığım Forza horizon 3 sadece açılış resmi 2 saniye durduktan sonra kapanıyor. Sistem gereksinimlerim yeterli ve araştırdığım yöntemler işe yaramıyor.

Translation: [The Forza Horizon 3 I received 2 days ago closes only after the opening image has stopped for 2 seconds. My system requirements are adequate, and the methods I've researched aren't working.]
Thema:

Loading...
  1. Aldığım eklentiler Yüklenmiyor. - Similar Threads - Aldığım eklentiler Yüklenmiyor

2. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  3. xbox game pass aldığım halde ea oyunları yüklenmiyor

in XBoX Games and Apps
    xbox game pass aldığım halde ea oyunları yüklenmiyor: xbox game pass aldığım halde ea oyunları yüklenmiyor ea hesabımı xbox game passe bağlayamıyorum ea betada boşunamı para verdim moved from: Windows Insider Program/Games in Insider Preview Xbox...
  4. Xbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor

in XBoX on Windows
    Xbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor: [img] Merhabalar xbox'ın pc uygulaması bilgisayarımda düzgün çalışmıyor, sürekli çöküyor ve ekranı kapladığında videolar yüklenmiyor :( işareti çıkıyor uygulama sürekli çöküyor. Gamepass...
  5. Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp...
  6. Xbox game pass for pc Yönetici izni gerektiren oyunlar yüklenmiyor[Translation-Xbox game...

in XBoX on Windows
    Xbox game pass for pc Yönetici izni gerektiren oyunlar yüklenmiyor[Translation-Xbox game...: Xbox game pass for pc Yönetici izni gerektiren oyunlar yüklenmiyor. İnternetten araştırdığımda yönetici hesabı oluşturmam gerektiği yazıyor. Fakat denetim masasından kullanıcı bilgilerime...
  7. xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...

in XBoX on Windows
    xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...: merhabalar, yaklaşık bir senedir kullandığımız minecraft oyunu xbox da açamıyorum. mojang yazısı çıkıyor ve tekrar ana sayfaya dönüyor... parasını verip oynayamadığımız oyunla ilgili acil çözüm...
  8. Aldığım Ürünü İade Etmek İstiyorum. (Mod Translation: I want to return the product I received.)

in XBoX Games and Apps
    Aldığım Ürünü İade Etmek İstiyorum. (Mod Translation: I want to return the product I received.): Aldığım Bir Ürünü İade Etmek İstiyorum. Oyunda Teknik Hatalar Alıyorum Ani FPS Düşüşü, Oyundan Atma, Save Yüklememe Gibi Birçok Hata Alıyorum Ve Çok Şikayetçiyim Bu Durumdan Lütfen Yardımcı Olun...