akumulatorem, czy można ładować kablem od play@charge zwykle baterie aa (Mod Translation:...
Discus and support akumulatorem, czy można ładować kablem od play@charge zwykle baterie aa (Mod Translation:... in XBoX Accessibility to solve the problem; Zestaw play@charge z akumulatorem do Xbox one kontroler bezprzewodowy naśladują zwykle baterie nie wsadzajac akumulatorki (Mod Translation) Play @... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Danio991, Feb 3, 2019.
Thema:
akumulatorem, czy można ładować kablem od play@charge zwykle baterie aa (Mod Translation:...
Loading...
-
akumulatorem, czy można ładować kablem od play@charge zwykle baterie aa (Mod Translation:... - Similar Threads - akumulatorem czy można
-
nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file]
in XBoX Games and Appsnie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file]: dzień dobry po tym jak zainstalowałem grę UNDERTALE to nie mogę znaleźć plików gry to znaczy że grę samą mam na pasku zadań lecz nie mogę modyfikować plików przy czym nie mogę zainstalować... -
Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?
in XBoX AccessibilityJak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?: Spóźniłem się z anulowaniem z powodów technicznych i nie mogę teraz tego zrobić. Jest jakaś opcja żeby to rozwiązać bez płacenia? a14f9f46-d9eb-49ed-b58e-fab32a387c73 -
Nie można otworzyć tej aplikacji.
in XBoX on WindowsNie można otworzyć tej aplikacji.: Witam. Otóż moj problem to juz drugie pobranie gry Forza Horizon 4, gra zostala reinstalowana, gdy juz ja pobralem chcialem uruchomic wyskakuje okno "Nie mozna otworzyc tej aplikacji, okres...