Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]
Discus and support Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Geçen ay iptal ettiğim xbox gamepass ultimate ürünüm için bugün yeniden ödeme alınmaya çalışıldı. Kartımda para olmadığı için microsoft ödemeyi alamadı... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by RahimGÖKÇE, May 6, 2020.
Thema:
Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]
Loading...
-
Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment] - Similar Threads - Abonelik iptali yenilenen
-
Microsoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...: ilk ay indirimle aldığım ultimate i iptal ettiğim halde 2.ay 44.99 TRY para kesildi. -[Translation - Although I canceled the ultimate, which I bought with a discount in the first month, 44.99 TRY... -
abonelik iptali[Translation-subscription cancellation]
in XBoX Sales and Promoabonelik iptali[Translation-subscription cancellation]: Merhabalar. ben 1 aylık Xbox live gold üyeliği yapmak istiyorum. Ancak seçeneklerde yıllık ve üç aylık var. Nasıl yapabilirim. Kolay gelsin [Translation-Hello. I want to become a 1-month Xbox... -
game pass pc abonelik sorunu [game pass pc subscription problem]
in XBoX Games and Appsgame pass pc abonelik sorunu [game pass pc subscription problem]: Aboneliğim olmasına rağmen mağaza aboneliğimi resmen yok sayıyor ve xbox game pass'i satın almam gerektiğini söyleyip duruyor. Hiçbir oyun inmiyor. Bu başıma ikinci kez geldi ve ilkinde yeniden... -
Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi
in XBoX on WindowsOtomatik abonelik yüzünden para kesintisi: Gamepass aldığımdan dolayı kullanımı bitince kullanmayı bıraktım fakat bugün benim kartıma satın aldığım başka bir ürünün para iadesi gelince otomatik olarak hesabımdaki paranın kesildiğini... -
Xbox abonelik [Mod Translation - Xbox Subscription]
in XBoX Sales and PromoXbox abonelik [Mod Translation - Xbox Subscription]: Ben geçen ay Xbox Game Pass Ultimate aboneliği almıştım. Bu ay iptal etmek için baktım ama "ödeme ve faturalandırma" kısmı altında iptal etme seçeneği bulamadım. Sadece "şimdi öde" ve "kart veya... -
Xbox Gme Pass abonelik (Xbox Game Pass Subscription)
in XBoX on WindowsXbox Gme Pass abonelik (Xbox Game Pass Subscription): Xbox Gme Pass aboneliğim var olarak gözükmekte ancak Microsoft Store'a girip Game Pass'e tıkladığımda katıl olarak gözüküyor bilgisayarımı bugün sıfırladım ve tekrar girdiğimde bu durumla... -
xbox game pass abonelik iptali [Translation - xbox game pass unsubscription]
in XBoX on Windowsxbox game pass abonelik iptali [Translation - xbox game pass unsubscription]: merhaba. xbox game pass aboneliğimi iptal etmek istediğimde, 9 nisana kadar olan aboneliğimin parasını zaten ödemiş olduğumu, destek birimi ile iletişime geçmem gerektiğini söylüyor. otomatik... -
İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...
in XBoX on Windowsİadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...: Merhabalar, Xbox Game Pass aboneliğim için bir iade talep etmiştim. Bana iade edildiğini söylediler lakin 27 gündür para hesabıma gelmedi. İninial ile görüştüğümde kendilerine geri ödeme... -
XBOX GAME PASS ABONELİK İPTALİ [Unsubscribe from XBOX GAME PASS ]
in XBoX Sales and PromoXBOX GAME PASS ABONELİK İPTALİ [Unsubscribe from XBOX GAME PASS ]: Merhabalar, 22 Ocak 2019 tarihinde Xbox Game Pass aboneliğimin süresi doldu ve bende iptal etmeyi unuttum. Hizmetler ve abonelikler kısmından "İptal et" butonunu göremiyorum onun yerine...