A már telepített játékok törlése [To delete already installed games]
Discus and support A már telepített játékok törlése [To delete already installed games] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Segítsetek! Hogyan lehet ki törölni a már telepített játékot? [Translation - Help! How do I delete a game I've already installed?]... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by ZoltanAdamkovics, Feb 23, 2019.
Thema:
A már telepített játékok törlése [To delete already installed games]
Loading...
-
A már telepített játékok törlése [To delete already installed games] - Similar Threads - már telepített játékok
-
Nem indulnak el a játékok[Translation-Games do not start]
in XBoX Games and AppsNem indulnak el a játékok[Translation-Games do not start]: Jónapot. Olyan problémám van hogy nem indulnak el a játékok az XBOX ONE konzolomon. Iletve elindul de csak a betöltésig es folyamatosan keres. Próbáltam ugy hogy kihuztam az árambol aztán... -
XBox Game Pass for PC játékok moddolása [Translation - Modify XBox Game Pass for PC games]
in XBoX on WindowsXBox Game Pass for PC játékok moddolása [Translation - Modify XBox Game Pass for PC games]: Hello, Esetleg valakinek van valami információja, hogy a Microsoft Store-on keresztül letöltött játékok valaha Moddolhatóak lesznek? Illetve akár egy lehetséges Időpontott is erre a Feature-re... -
Minecraft Windows 10 Edition redeem code: Már be lett váltva... [Translation-Minecraft...
in XBoX Sales and PromoMinecraft Windows 10 Edition redeem code: Már be lett váltva... [Translation-Minecraft...: Eredeti Minecraft játékot több évvel ezelőtt megvettem és a Windows 10 Edition megjelenésekor kaptam a Windows 10-eshez kódod, amit ha megpróbálok beváltani azt írja, hogy már beváltották....