14 günlük deneme aboneliği alamıyorum[Translation-I can't get a 14-day trial subscription]
Discus and support 14 günlük deneme aboneliği alamıyorum[Translation-I can't get a 14-day trial subscription] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; xbox game pass 14 günlük deneme abonelği almak istediğimde bizim trafımızdan bir hata oluştu uyarısı alıyorum normal aboneliği rahatça alailiyorum ama... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by ogulcaniv, Jun 15, 2019.
Thema:
14 günlük deneme aboneliği alamıyorum[Translation-I can't get a 14-day trial subscription]
Loading...
-
14 günlük deneme aboneliği alamıyorum[Translation-I can't get a 14-day trial subscription] - Similar Threads - günlük deneme aboneliği
-
Discord Nitro Aboneliği Alamıyorum[Translation-Discord Nitro I Can't Get Subscription]
in XBoX Games and AppsDiscord Nitro Aboneliği Alamıyorum[Translation-Discord Nitro I Can't Get Subscription]: [img] ? [Translation-I bought Xbox Game Pass Ultimate today, but there is nothing related to Discord Nitro in the Benefits tab. What is the reason] b4cb57a5-b98c-4f3c-a20f-2a5847a487fb -
XBOX ABONELİĞİ [XBOX SUBSCRIPTION]
in XBoX AccessibilityXBOX ABONELİĞİ [XBOX SUBSCRIPTION]: Xbox gamepasse üyeoldum. üye olduktan bir süre sonra e postam kapatıldı. Bana kapatılan e postadan ücret alınmaz dendi ama 2 aydır xbox gamepass benden para alıyor. E posta kapatıldığı için... -
Xbox gamepass aboneliği iptali[Translation-Xbox gamepass subscription cancellation]
in XBoX Sales and PromoXbox gamepass aboneliği iptali[Translation-Xbox gamepass subscription cancellation]: Öncelikle merhaba,ben 3 ay önce 5.90tl 3 aylık olarak gamepass aboneliği aldım pc üzerinden.1 ay önce ise xbox konsol satın aldım ve yanından çıkan sanırım 24 günlüktü gamepass deneme sürümünü... -
Xbox one Game PASS 14 Günlük Hediye Paket [Xbox one Game PASS 14 Day Gift Package]
in XBoX Sales and PromoXbox one Game PASS 14 Günlük Hediye Paket [Xbox one Game PASS 14 Day Gift Package]: Merhaba xbox oen s contorller satın aldım ve içinden 14 günlük ücretsiz kod çıktı . Kodu bilgisayarımda game pass e girdim ancak her oyunda geçerli değil sanırım ve hangi oyunları kapsadığıyla... -
xbox game pass aboneliği hakkında (About xbox game pass subscription)
in XBoX on Windowsxbox game pass aboneliği hakkında (About xbox game pass subscription): Merhabalar, 7 eylül tarihinde 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyeliği almıştım. Otomatik yenilemeyi kapatmıştım ama kartımı sistemden kaldırmaya çalıştığım zaman 44,99 ₺ ödeme istiyor. Ben bu... -
Pc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]
in XBoX on WindowsPc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]: Merhaba , bilgisayar için Sea of Thieves i ücretsiz olarak deneme seçeneği var fakat tıkladığım zaman beni direkt olarak 1 ay satın alma sayfasına gönderiyor. Nasıl ücretsiz olarak 14 günlük Sea... -
14 Günlük Xbox Game Pass [Mod Translated - 14-Day Xbox Game Pass]
in XBoX on Windows14 Günlük Xbox Game Pass [Mod Translated - 14-Day Xbox Game Pass]: Merhaba , Sea Of Thieves oynamak için 14 günlük deneme sürümünü kullanmak istiyorum ama kartımdan 6.32 tl çekileceğini söylüyor. Fakat orijinal Xbox Game Pass 59.00tl/ay 14 gün sonra 59 tl... -
Xbox game pass 14 günlük deneme sürümü iptal edemiyorum -[Translation - I can't cancel a...
in XBoX on WindowsXbox game pass 14 günlük deneme sürümü iptal edemiyorum -[Translation - I can't cancel a...: Xbox game pass 14 günlük denemek için satın aldım fakat sonra beğenmedim, iptal etmeyi unuttum şuan 59 TL ödemem gözüküyor aboneliğimi iptal edemiyorum.Hiç kullanmadığım bir game pass için 59 TL... -
xbox aboneliği [Translation - Xbox Subscription]
in XBoX Sales and Promoxbox aboneliği [Translation - Xbox Subscription]: xbox aboneliğimi iptal etmek istiyorum fakat iptal edemiyorum, sonraki ayın abonelik parası ödemeden yapamıyoruz sanırım.Uaptıktan sonra para iadesi alabiliyor muyuz. ------ [Mod Translation - I...